Gevulde parelhoen met rijst, gegrilde groenten en gevogeltejus met veenbessen
door Loïc Van Impe


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 parelhoen
- 2 dl water
- 1 bussel wortelen
- 500 g spruiten
- 2 zoete uien
- 4 takjes tijm
- 1 kg krieltjes
- 200 g rijst voor sushi
- 2 bokalen gevogeltefond (1,9 dl)
- 1 pot veenbessencompote (410 g)
- 8 el olijfolie
- peper
- zout
- 1 parelhoen
- 2 dl water
- 1 bussel wortelen
- 500 g spruiten
- 2 zoete uien
- 4 takjes tijm
- 1 kg krieltjes
- 200 g rijst voor sushi
- 2 bokalen gevogeltefond (1,9 dl)
- 1 pot veenbessencompote (410 g)
- 8 el olijfolie
- peper
- zout