Gebakken Ibérico-varkensoester met warme linzensalade


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 Ibérico-varkensoesters
- 200 g spekreepjes
- 400 g linzen (uit blik)
- 1 grote rode ui
- 4 teentjes knoflook
- enkele takjes platte peterselie
- 3 e.l. olijfolie
- peper
- grof zeezout
- 300 g kerstomaatjes
- 100 g zachte boter
- rozemarijn
- 4 Ibérico-varkensoesters
- 200 g spekreepjes
- 400 g linzen (uit blik)
- 1 grote rode ui
- 4 teentjes knoflook
- enkele takjes platte peterselie
- 3 e.l. olijfolie
- peper
- grof zeezout
- 300 g kerstomaatjes
- 100 g zachte boter
- rozemarijn