Recept zoekresultatenGebakken Ibérico-varkensoester met warme linzensalade
Recept zoekresultatenGebakken Ibérico-varkensoester met warme linzensalade
Delhaize logo
  • Gebakken Ibérico-varkensoester met warme linzensalade
    Nutri-Score B

Gebakken Ibérico-varkensoester met warme linzensalade

Gebakken Ibérico-varkensoester met warme linzensaladeB
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 Ibérico-varkensoesters
  • 200 g spekreepjes
  • 400 g linzen (uit blik)
  • 1 grote rode ui
  • 4 teentjes knoflook
  • enkele takjes platte peterselie
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • grof zeezout
  • 300 g kerstomaatjes
  • 100 g zachte boter
  • rozemarijn
  • 4 Ibérico-varkensoesters
  • 200 g spekreepjes
  • 400 g linzen (uit blik)
  • 1 grote rode ui
  • 4 teentjes knoflook
  • enkele takjes platte peterselie
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • grof zeezout
  • 300 g kerstomaatjes
  • 100 g zachte boter
  • rozemarijn