Garnalencocktail in een nieuw jasje, krokante brunoise met sinaasappelgelei
door Line Couvreur


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g biogarnalen, gekookt met staart
- 4 radijzen
- 1/4 komkommer
- 1 lente-ui
- 1 kg perssinaasappel
- 1/2 appel (Granny Smith)
- 1/4 mango
- 50 g Griekse yoghurt 10% vg
- 1 el whisky of cognac (optioneel)
- 50 g mayonaise
- 35 g ketchup
- 1/2 zakje agar-agar
- tabasco
- peper
- fleur de sel
- 250 g biogarnalen, gekookt met staart
- 4 radijzen
- 1/4 komkommer
- 1 lente-ui
- 1 kg perssinaasappel
- 1/2 appel (Granny Smith)
- 1/4 mango
- 50 g Griekse yoghurt 10% vg
- 1 el whisky of cognac (optioneel)
- 50 g mayonaise
- 35 g ketchup
- 1/2 zakje agar-agar
- tabasco
- peper
- fleur de sel