Recept zoekresultatenCroque met vitello tonnato en mozzarella
Recept zoekresultatenCroque met vitello tonnato en mozzarella
Delhaize logo
  • Croque met vitello tonnato en mozzarella
    Nutri-Score B

Croque met vitello tonnato en mozzarella

door Jeroen De Pauw
Croque met vitello tonnato en mozzarellaB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 250 g vitello tonnato
  • 250 g kerstomaten
  • 1 grote wortel
  • 1/2 komkommer
  • 1 lente-ui
  • 1 kleine rode ui
  • 4 takjes basilicum
  • 1 takje rozemarijn
  • 4 dikke sneetjes bruin hovebrood
  • 1 bol buffelmozzarella
  • 30 g gezouten boter
  • 3 el olijfolie
  • zout
  • peper
  • 1 el kappertjes
  • 250 g vitello tonnato
  • 250 g kerstomaten
  • 1 grote wortel
  • 1/2 komkommer
  • 1 lente-ui
  • 1 kleine rode ui
  • 4 takjes basilicum
  • 1 takje rozemarijn
  • 4 dikke sneetjes bruin hovebrood
  • 1 bol buffelmozzarella
  • 30 g gezouten boter
  • 3 el olijfolie
  • zout
  • peper
  • 1 el kappertjes

Begin met koken

: 20 min.
1
Besmeer de broodsneetjes met boter, bestrooi ze met fijngehakte rozemarijn, draai ze om en verdeel er de tonnatosaus uit de verpakking over. Beleg 2 broodsneetjes met de helft van de in 2 geplooide vitellosneetjes. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel ze er bovenop. Trek het basilicum in blaadjes en voeg ze toe, samen met rest van de vitello. Sluit de boterhammen en bak ze in een grote braadpan op een zacht vuurtje aan de 2 kanten goudbruin.
2
Maak intussen een salade met de gehalveerde kerstomaten, de gesnipperde rode ui, het gesnipperde lente-uitje, lange fijne wortelslierten (gebruik hiervoor een dunschiller!), de ontpitte komkommer in stukken, de kappertjes, de olijfolie, peper en zout.
3
Serveer de salade met de hete croques.
1
Besmeer de broodsneetjes met boter, bestrooi ze met fijngehakte rozemarijn, draai ze om en verdeel er de tonnatosaus uit de verpakking over. Beleg 2 broodsneetjes met de helft van de in 2 geplooide vitellosneetjes. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel ze er bovenop. Trek het basilicum in blaadjes en voeg ze toe, samen met rest van de vitello. Sluit de boterhammen en bak ze in een grote braadpan op een zacht vuurtje aan de 2 kanten goudbruin.
2
Maak intussen een salade met de gehalveerde kerstomaten, de gesnipperde rode ui, het gesnipperde lente-uitje, lange fijne wortelslierten (gebruik hiervoor een dunschiller!), de ontpitte komkommer in stukken, de kappertjes, de olijfolie, peper en zout.
3
Serveer de salade met de hete croques.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 153 kcal - Vetten: 9,3 g - Koolhydraten: 9,4 g - Vezels: 1,3 g - Eiwitten: 7,8 g
Lunch

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

vitello tonnato
250 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kerstomaten
Cirio Kerstomaten
400 gr
1
95
Wortelen | Bos | Verpakt
Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
1 st
2
19
Komkommer
Delhaize Komkommer
1 st
-33.33% voor 3
1
09
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
3
35
Kruiden | Rozemarijn
Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
21 gr
2
95
Mozzarella | Bol
Delhaize Mozzarella | Bol
125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
80
Opgeklopte boter |Half-zout
Balade Opgeklopte boter |Half-zout
130 gr
-25%
2
59
€3,45
Kappertjes | Surfines
Delhaize Kappertjes | Surfines
60 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Zout | Cuisine
Delhaize Zout | Cuisine
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Totaal:
€19,75