• Garnalen op de barbecue, tabouleh met groene asperges en zeekraal
    Nutri-Score B

Garnalen op de barbecue, tabouleh met groene asperges en zeekraal

Garnalen op de barbecue, tabouleh met groene asperges en zeekraalB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 400 g hele diepvriesgarnalen
  • 110 g groene-aspergepunten
  • 2 sinaasappels
  • 2 el granaatappelpitjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes munt
  • 100 g bio volkorentarwecouscous
  • 4 el halfvolle Griekse yoghurt
  • 6 el olijfolie
  • 1/2 kl lookgranulaat
  • 1 kl gerookte paprika
  • peper
  • zout
  • 1/2 rode peper
  • 400 g hele diepvriesgarnalen
  • 110 g groene-aspergepunten
  • 2 sinaasappels
  • 2 el granaatappelpitjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes munt
  • 100 g bio volkorentarwecouscous
  • 4 el halfvolle Griekse yoghurt
  • 6 el olijfolie
  • 1/2 kl lookgranulaat
  • 1 kl gerookte paprika
  • peper
  • zout
  • 1/2 rode peper