Garnalen op de barbecue, tabouleh met groene asperges en zeekraal


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g hele diepvriesgarnalen
- 110 g groene-aspergepunten
- 2 sinaasappels
- 2 el granaatappelpitjes
- 2 takjes rozemarijn
- 4 takjes munt
- 100 g bio volkorentarwecouscous
- 4 el halfvolle Griekse yoghurt
- 6 el olijfolie
- 1/2 kl lookgranulaat
- 1 kl gerookte paprika
- peper
- zout
- 1/2 rode peper
- 400 g hele diepvriesgarnalen
- 110 g groene-aspergepunten
- 2 sinaasappels
- 2 el granaatappelpitjes
- 2 takjes rozemarijn
- 4 takjes munt
- 100 g bio volkorentarwecouscous
- 4 el halfvolle Griekse yoghurt
- 6 el olijfolie
- 1/2 kl lookgranulaat
- 1 kl gerookte paprika
- peper
- zout
- 1/2 rode peper
