Recept zoekresultatenFrozen cheesecake met rode vruchten
Recept zoekresultatenFrozen cheesecake met rode vruchten
Delhaize logo
  • Frozen cheesecake met rode vruchten
    Nutri-Score C

Frozen cheesecake met rode vruchten

door Gema Gomez
Frozen cheesecake met rode vruchtenC
Makkelijk
> 60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 200 g aardbeien
  • 250 g frambozen
  • 125 g blauwe bessen
  • 50 g rode bessen
  • 3 Medjool dadels
  • 100 g cashewnoten Fairtrade
  • 30 cl room met 35% vetgehalte
  • 470 g Philadelphia Original
  • 120 g Fairtrade biospeculoos
  • 100 g kristalsuiker
  • 80 g boter Fairebel
  • 200 g aardbeien
  • 250 g frambozen
  • 125 g blauwe bessen
  • 50 g rode bessen
  • 3 Medjool dadels
  • 100 g cashewnoten Fairtrade
  • 30 cl room met 35% vetgehalte
  • 470 g Philadelphia Original
  • 120 g Fairtrade biospeculoos
  • 100 g kristalsuiker
  • 80 g boter Fairebel

Begin met koken

: 30 min. (+ 8 u vriestijd)
  1. 1
    Bekleed de bodem en de wanden van een springvorm van 20 cm met bakpapier (bevochtig de wanden lichtjes zodat het papier eraan vastplakt). Verkruimel de speculaas en hak de cashewnoten in de hakmolen. Hak de ontpitte dadels met de gesmolten boter. Meng alles in een slakom, verdeel deze bereiding over de bodem van de bakvorm en druk goed aan met een lepel. Prik over heel de oppervlakte van de taartbodem wat gaatjes met een vork.
  2. 2
    Verwijder de steeltjes van 125 g aardbeien. Mix de aardbeien kort met 125 g frambozen en de suiker (de textuur moet niet helemaal glad zijn).
  3. 3
    Klop de kaas lichtjes op om hem zachter te maken, voeg de room toe en klop op hoge snelheid tot een stevige textuur. Meng er de vruchtenpuree onder.
  4. 4
    Giet een heel fijne laag crème op de taartbodem en laat intrekken. Verdeel er 75 g blauwe bessen en 75 g frambozen in stukken bovenop. Overgiet met de rest van de crème, strijk de oppervlakte glad en dek af. Laat 8 u in de diepvriezer opstijven.
  5. 5
    Ontvorm de cheesecake, werk hem af met de rest van de vruchten en serveer. De textuur van deze cheesecake smelt als een waterijsje in de mond.
  1. 1
    Bekleed de bodem en de wanden van een springvorm van 20 cm met bakpapier (bevochtig de wanden lichtjes zodat het papier eraan vastplakt). Verkruimel de speculaas en hak de cashewnoten in de hakmolen. Hak de ontpitte dadels met de gesmolten boter. Meng alles in een slakom, verdeel deze bereiding over de bodem van de bakvorm en druk goed aan met een lepel. Prik over heel de oppervlakte van de taartbodem wat gaatjes met een vork.
  2. 2
    Verwijder de steeltjes van 125 g aardbeien. Mix de aardbeien kort met 125 g frambozen en de suiker (de textuur moet niet helemaal glad zijn).
  3. 3
    Klop de kaas lichtjes op om hem zachter te maken, voeg de room toe en klop op hoge snelheid tot een stevige textuur. Meng er de vruchtenpuree onder.
  4. 4
    Giet een heel fijne laag crème op de taartbodem en laat intrekken. Verdeel er 75 g blauwe bessen en 75 g frambozen in stukken bovenop. Overgiet met de rest van de crème, strijk de oppervlakte glad en dek af. Laat 8 u in de diepvriezer opstijven.
  5. 5
    Ontvorm de cheesecake, werk hem af met de rest van de vruchten en serveer. De textuur van deze cheesecake smelt als een waterijsje in de mond.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 218 kcal - Vetten: 14,7 g - Koolhydraten: 15,6 g - Vezels: 2,5 g - Eiwitten: 4,8 g
Amerikaans
Vegetarisch
Dessert

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

  • Delhaize Frambozen
    125 gr

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Delhaize Aardbei
    400 gr
    3
    99
  • Delhaize Blauwe bessen | Bio
    125 gr
    Bio
      3
      99
    • Delhaize Rode bessen
      100 gr
      3
      19
    • Delhaize Ontpitte Dadels | Bio
      150 gr
      Bio
        1
        75
      • Delhaize Cashewnoten | Zure Room
        200 gr
        2de tegen -50%
        4
        59
      • Inex Room 40%
        2 × 20 cl
        2
        09
      • Lotus Speculoos | Gevuld |Vanillesmaak
        150 gr
        1
        95
      • Fairebel Boter | Kant en klaar
        250 gr
        4
        25
      • Reeds in je keuken

      • Zusto Suiker | Vervanger
        300 gr
        4
        39

      Totaal:

      €27,89