Yoghurtcake met citroen
door Gema Gomez


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 eieren
- 3 el amandelschilfers
- 125 g Philadelphia Original
- 6 cl room met 35% vetgehalte
- 125 g volle natuuryoghurt
- 225 g bloem
- 190 g kristalsuiker
- 2 el bloemsuiker
- 2 biocitroenen
- 1,2 dl culinaire olijfolie
- 1/2 zakje bakpoeder
- 1 snufje zout
- 3 eieren
- 3 el amandelschilfers
- 125 g Philadelphia Original
- 6 cl room met 35% vetgehalte
- 125 g volle natuuryoghurt
- 225 g bloem
- 190 g kristalsuiker
- 2 el bloemsuiker
- 2 biocitroenen
- 1,2 dl culinaire olijfolie
- 1/2 zakje bakpoeder
- 1 snufje zout