Rappel de produit :«8 mini raw cakes van het merk Nats Rawline» verkeerde houdbaarheidsdatum op etiketEn savoir plus >

Recept zoekresultatenFlammeküche met zuiderse groenten
Delhaize logo
  • Flammeküche met zuiderse groenten
    B

Flammeküche met zuiderse groenten

Flammeküche met zuiderse groentenB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 pizzadeeg
  • 1 kleine courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 aubergine
  • 1 ui
  • 100 g gerookte spekreepjes
  • 250 g halfvolle verse kaas
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 peper
  • 1 pizzadeeg
  • 1 kleine courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 aubergine
  • 1 ui
  • 100 g gerookte spekreepjes
  • 250 g halfvolle verse kaas
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 peper

Begin met koken

: 20 minuten
1
Verwarm de oven voor op th.7 (210°C) en neem er het ovenrooster uit.
2
Snipper de ui fijn en snij de groenten in blokjes. Doe ze samen met de olie in een diepe pan, bestrooi met Provençaalse kruiden en laat 10 min. op een middelhoog vuur stoven. Roer regelmatig. Kruid met peper en een beetje zout.
3
Knip ondertussen een stuk bakpapier ter grootte van het ovenrooster. Leg er het focacciadeeg op. Rek het deeg uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen tot het deeg bijna volledig het papier bedekt. Smeer de kaas uit over het deeg, verdeel er de groenten over en bestrooi dan met de spekreepjes.
4
Laat de flammeküche met het bakpapier op het ovenrooster glijden en laat ongeveer 12 min. in de oven lichtbruin bakken.
5
Serveer goed warm met een salade.
1
Verwarm de oven voor op th.7 (210°C) en neem er het ovenrooster uit.
2
Snipper de ui fijn en snij de groenten in blokjes. Doe ze samen met de olie in een diepe pan, bestrooi met Provençaalse kruiden en laat 10 min. op een middelhoog vuur stoven. Roer regelmatig. Kruid met peper en een beetje zout.
3
Knip ondertussen een stuk bakpapier ter grootte van het ovenrooster. Leg er het focacciadeeg op. Rek het deeg uit door met de vingertoppen van in het midden naar de kanten toe te duwen tot het deeg bijna volledig het papier bedekt. Smeer de kaas uit over het deeg, verdeel er de groenten over en bestrooi dan met de spekreepjes.
4
Laat de flammeküche met het bakpapier op het ovenrooster glijden en laat ongeveer 12 min. in de oven lichtbruin bakken.
5
Serveer goed warm met een salade.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 455; energie (kCal): 108; vetten (g): 3,9; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 12,1; suikers (g): 2,5; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 5,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 400,9
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 455; energie (kCal): 108; vetten (g): 3,9; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 12,1; suikers (g): 2,5; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 5,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 400,9
Frans
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pizzadeeg | Vers
Delhaize Pizzadeeg | Vers
260 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
09
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Paprika | Rood
Delhaize Paprika | Rood
1 st
1
09
Aubergine
Delhaize Aubergine
1 st
1
09
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
99
Spekreepjes | Gerookt
Delhaize Spekreepjes | Gerookt
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
25
Verse kaas | Mager | Zacht & smeuïg
Danone Verse kaas | Mager | Zacht & smeuïg
4 x 100 gr
2
19
Kruiden | Provencaalse kruiden | Bio
Delhaize Kruiden | Provencaalse kruiden | Bio
15 gr
Bio
    1
    35

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Cucinare
    Filippo Berio Olijfolie | Cucinare
    1 l
    2+1 gratis
    13
    99
    Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    38 gr
    1
    19
    Totaal:
    €12,04