Delhaize logo
E

Financiers

FinanciersE
Gemiddeld
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
24 porties
  • 3 eiwitten
  • 40 g bloem
  • 110 g amandelpoeder
  • 150 g poedersuiker
  • 120 g boter
  • financiervormpjes
  • 3 eiwitten
  • 40 g bloem
  • 110 g amandelpoeder
  • 150 g poedersuiker
  • 120 g boter
  • financiervormpjes

Begin met koken

: 10 min + 12 min baktijd
1
Smelt de boter en verwarm op een zacht vuurtje tot de boter een lichte hazelnootkleur krijgt.
2
Meng de gezeefde bloem en de bloemsuiker met het amandelpoeder. Voeg de gesmolten boter toe, meng opnieuw en voeg dan de eiwitten toe.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Vul de vormpjes met het financierdeeg. Bak ze gedurende 10 à 12 min in de oven tot ze goudbruin zijn.
1
Smelt de boter en verwarm op een zacht vuurtje tot de boter een lichte hazelnootkleur krijgt.
2
Meng de gezeefde bloem en de bloemsuiker met het amandelpoeder. Voeg de gesmolten boter toe, meng opnieuw en voeg dan de eiwitten toe.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Vul de vormpjes met het financierdeeg. Bak ze gedurende 10 à 12 min in de oven tot ze goudbruin zijn.
Nutritionele informatie
E
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1882; energie (kCal): 453; vetten (g): 30,5; verzadigde vetten (g): 12,6; koolhydraten (g): 36,6; suikers (g): 29,6; vezels (g): ; eiwitten (g): 8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 97,4
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1882; energie (kCal): 453; vetten (g): 30,5; verzadigde vetten (g): 12,6; koolhydraten (g): 36,6; suikers (g): 29,6; vezels (g): ; eiwitten (g): 8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 97,4
Frans
Vegetarisch
Kids,Carnaval
Overig
Dessert

Ingrediënten voor 24 personen

Toon:

Amandelen | Poeder
Vahiné Amandelen | Poeder
125 gr
4
99
Suiker | Vervanger
Zusto Suiker | Vervanger
300 gr
4
29
Verse Zeeuwse mosselen | Super 60/70
Delhaize Verse Zeeuwse mosselen | Super 60/70
1 kg
5
45

Reeds in je keuken

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Bloem | Fijngebak
Anco Bloem | Fijngebak
1 kg
2de tegen -40%
1
29
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Totaal:
€14,73