Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenFinanciers met hazelnoot en esdoornsiroop
Delhaize logo
  • 00:00
    00:00
    E
  • Financiers met hazelnoot en esdoornsiroop

Financiers met hazelnoot en esdoornsiroop

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Dessert
Financiers met hazelnoot en esdoornsiroopE

Ingrediënten voor 24 Porties

24 Porties
  • 3 eiwitten
  • 40 g bloem
  • 110 g poedersuiker
  • 120 g boter
  • financiervormpjes
  • 110 g hazelnootpoeder
  • 30 cl esdoornsiroop

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Bloemsuikermolen
    250 gr
    8,36 €/kg
    €2,09
    S2009092900151900000
  • Muffin bakvorm | Silicone
    6 st
    0,49 €/st
    €2,95
    S2012011700620220000
  • Hazelnootpoeder
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2016112200322360000
  • Ahornsiroop | Fles
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1981122200092220000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min + 12 min baktijd

    1. Smelt de boter en verwarm op een zacht vuurtje tot de boter een lichte hazelnootkleur krijgt.
    2. Meng de gezeefde bloem en de bloemsuiker met het hazelnootpoeder. Voeg de gesmolten boter toe, meng opnieuw en voeg dan de eiwitten toe.
    3. Voeg een deel van de gehakte hazelnoten en de esdoornsiroop toe aan het mengsel.
    4. Verwarm de oven voor op 180°C. Vul de vormpjes met het financierdeeg. Versier de financiers met de grof gehakte hazelnoten. Bak ze gedurende 10 à 12 min in de oven tot ze goudbruin zijn.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1641; energie (kCal): 393; vetten (g): 21,7; verzadigde vetten (g): 8,4; koolhydraten (g): 45; suikers (g): 38,8; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 4,3; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 127,06
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Frans
    Vegetarisch
    Overig
    Dessert
    • 00:00
      00:00
      E
    • Financiers met hazelnoot en esdoornsiroop

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Bloemsuikermolen
    250 gr
    8,36 €/kg
    €2,09
    S2009092900151900000
  • Muffin bakvorm | Silicone
    6 st
    0,49 €/st
    €2,95
    S2012011700620220000
  • Hazelnootpoeder
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2016112200322360000
  • Ahornsiroop | Fles
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1981122200092220000