Feestelijke chocoladetaart met bosbessen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g zwarte chocolade
- 100 g zwarte chocolade (voor de garnering)
- 6 eieren
- 8 el melk
- 350 g patisseriebloem
- 2 el bloem (voor de vormen)
- 2 kl bakpoeder
- 200 g boter op kamertemperatuur
- 1 el boter (om in te vetten)
- 300 g rietsuiker
- zout
- 300 g diepgevroren wilde bosbessen
- 300 g verse bosbessen
- 3 dl room 30%
- 200 g zwarte chocolade
- 100 g zwarte chocolade (voor de garnering)
- 6 eieren
- 8 el melk
- 350 g patisseriebloem
- 2 el bloem (voor de vormen)
- 2 kl bakpoeder
- 200 g boter op kamertemperatuur
- 1 el boter (om in te vetten)
- 300 g rietsuiker
- zout
- 300 g diepgevroren wilde bosbessen
- 300 g verse bosbessen
- 3 dl room 30%