Kruidige rijst met champignons
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Leffe
Bruin bier | Alcoholvrij
4 x 33 cl
€5,85
Delhaize
Witloof | Hydro
2 × 650 gr
€6,78
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Delhaize
Fleur de sel | Guerande
125 gr
€3,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Kooktip
Door het gevogelte aan te braden voor het in de oven gaat, blijven de vleessappen bewaard en zal de fazant minder snel uitdrogen.
De plus op voedingsgebied:
Deze opgefriste klassieker heeft z'n magische smaak behouden en bevat nu meer groente en minder verzadigde vetzuren. De schotel is bovendien rijk aan ijzer en vitamine B12.
Toon:
Leffe
Bruin bier | Alcoholvrij
4 x 33 cl
€5,85
Delhaize
Witloof | Hydro
2 × 650 gr
€6,78
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Delhaize
Olie | Arachide
1 l
€3,19
Delhaize
Fleur de sel | Guerande
125 gr
€3,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25