Recept zoekresultatenEverzwijnragout met Rodenbach Grand Cru
Recept zoekresultatenEverzwijnragout met Rodenbach Grand Cru
Delhaize logo
  • Everzwijnragout met Rodenbach Grand Cru
    Nutri-Score B

Everzwijnragout met Rodenbach Grand Cru

Everzwijnragout met Rodenbach Grand CruB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 kg everzwijnragout
  • 120 g pancetta per carbonara
  • 4 takjes peterselie
  • 3,3 dl Rodenbach Grand Cru
  • 4 dl wildfond
  • 2 el bloem
  • 50 g boter
  • 1 kg bloemige aardappelen (voor de aardappelpuree)
  • 100 g boter (voor de aardappelpuree)
  • 2 wortelen
  • 1 ui
  • 2 dikke appels
  • 1 kruidentuiltje
  • peper
  • peper en zout (voor de aardappelpuree)
  • 1 kg everzwijnragout
  • 120 g pancetta per carbonara
  • 4 takjes peterselie
  • 3,3 dl Rodenbach Grand Cru
  • 4 dl wildfond
  • 2 el bloem
  • 50 g boter
  • 1 kg bloemige aardappelen (voor de aardappelpuree)
  • 100 g boter (voor de aardappelpuree)
  • 2 wortelen
  • 1 ui
  • 2 dikke appels
  • 1 kruidentuiltje
  • peper
  • peper en zout (voor de aardappelpuree)