Entrecote met ansjovis, dragon en olijfboter

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 entrecotes
- 250 g boter
- 50 g ansjovisjes in olie
- 10 g dragon
- 25 g platte peterselie
- 75 g groene olijven (uit bokaal)
- 1/2 teentje knoflook
- 1 sjalotje
- 1 el olijfolie
- Peper
- zout
- bakpapier
- 2 entrecotes
- 250 g boter
- 50 g ansjovisjes in olie
- 10 g dragon
- 25 g platte peterselie
- 75 g groene olijven (uit bokaal)
- 1/2 teentje knoflook
- 1 sjalotje
- 1 el olijfolie
- Peper
- zout
- bakpapier