Recept zoekresultatenDressing met rode vruchten
Delhaize logo
  • Dressing met rode vruchten
    C

Dressing met rode vruchten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Bijgerechten
Dressing met rode vruchtenC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 takjes oregano
  • 1 kl zeste van een biocitroen
  • 2 el sap
  • 2 el frambozencoulis
  • 2 el aardbeiencoulis
  • 2 el balsamicoazijn
  • 4 el olijfolie
  • 2 kl geroosterde sesamolie
  • 1 koffielepel sesamzaadjes
  • zout en peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Sap | Sinaasappel-Kiwi

Delhaize

Sap | Sinaasappel-Kiwi

50 cl

€1,99

Coulis | Framboos | 80% fruit

Ponthier

Coulis | Framboos | 80% fruit

250 gr

€5,99

Coulis | Framboos | 80% fruit

Ponthier

Coulis | Framboos | 80% fruit

250 gr

€5,99

Azijn | Balsamico

Ponti

Azijn | Balsamico

25 cl

€4,29

Olie | Wok | Geroosterde sesam

Delhaize

Olie | Wok | Geroosterde sesam

25 cl

€3,99

Sesamzaad | Bio

Delhaize

Sesamzaad | Bio

200 gr

Bio

€2,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€31,58

Begin met koken

Bereidingstijd : 5 min.

  1. Pluk de blaadjes van 4 takjes oregano. Rasp 1 grote kl zeste van een biocitroen en pers 2 el sap.
  2. Meng met 2 el frambozencoulis, 2 el aardbeiencoulis, 2 el balsamicoazijn, 4 el olijfolie, 2 kl geroosterde sesamwokolie, 1 kl sesamzaadjes, peper en zout. Serveer bijvoorbeeld bij een salade met geitenkaas, groenten, kip …

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1493; energie (kCal): 361; vetten (g): 32,8; verzadigde vetten (g): 4,2; koolhydraten (g): 11,2; suikers (g): 8; vezels (g): 5,7; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 165,16
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieC
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1493; energie (kCal): 361; vetten (g): 32,8; verzadigde vetten (g): 4,2; koolhydraten (g): 11,2; suikers (g): 8; vezels (g): 5,7; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 165,16
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Bijgerechten
  • Dressing met rode vruchten
    C

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Sap | Sinaasappel-Kiwi

Delhaize

Sap | Sinaasappel-Kiwi

50 cl

€1,99

Coulis | Framboos | 80% fruit

Ponthier

Coulis | Framboos | 80% fruit

250 gr

€5,99

Coulis | Framboos | 80% fruit

Ponthier

Coulis | Framboos | 80% fruit

250 gr

€5,99

Azijn | Balsamico

Ponti

Azijn | Balsamico

25 cl

€4,29

Olie | Wok | Geroosterde sesam

Delhaize

Olie | Wok | Geroosterde sesam

25 cl

€3,99

Sesamzaad | Bio

Delhaize

Sesamzaad | Bio

200 gr

Bio

€2,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€31,58