Recept zoekresultatenCrumble van veenbessen met amandelen
Recept zoekresultatenCrumble van veenbessen met amandelen
Delhaize logo
  • Crumble van veenbessen met amandelen
    Nutri-Score D

Crumble van veenbessen met amandelen

Crumble van veenbessen met amandelenD
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 125 g bosbessen
  • 30 g boter
  • 10 fijne speculazen
  • 125 g frambozen
  • 100 g griessuiker
  • 60 g gepelde amandelen
  • 200 g veenbessen (cranberries)
  • 150 g tarwebloem
  • zout
  • 80 g zachte boter
  • 125 g bosbessen
  • 30 g boter
  • 10 fijne speculazen
  • 125 g frambozen
  • 100 g griessuiker
  • 60 g gepelde amandelen
  • 200 g veenbessen (cranberries)
  • 150 g tarwebloem
  • zout
  • 80 g zachte boter

Begin met koken

  1. 1
    Verwarm de oven voor op th 6 (180°C).
  2. 2
    Beboter een ovenschotel.
  3. 3
    Hak de amandelen grof in de kom van een keukenrobot. Zet ze opzij.
  4. 4
    Doe er de speculazen, de suiker en de boter in. Mix het geheel en doe de bereiding in een kom.
  5. 5
    Voeg er de bloem aan toe en bewerk het deeg met de vingertoppen tot een zanderige mengeling.
  6. 6
    Maak de vruchten schoon, spoel ze, droog ze voorzichtig af en doe ze in de schotel.
  7. 7
    Bestrooi ze met amandelen en bedek ze vervolgens gelijkmatig met deeg.
  8. 8
    Bak de bereiding 30 min. in een warme oven.
  9. 9
    Dien lauw op.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op th 6 (180°C).
  2. 2
    Beboter een ovenschotel.
  3. 3
    Hak de amandelen grof in de kom van een keukenrobot. Zet ze opzij.
  4. 4
    Doe er de speculazen, de suiker en de boter in. Mix het geheel en doe de bereiding in een kom.
  5. 5
    Voeg er de bloem aan toe en bewerk het deeg met de vingertoppen tot een zanderige mengeling.
  6. 6
    Maak de vruchten schoon, spoel ze, droog ze voorzichtig af en doe ze in de schotel.
  7. 7
    Bestrooi ze met amandelen en bedek ze vervolgens gelijkmatig met deeg.
  8. 8
    Bak de bereiding 30 min. in een warme oven.
  9. 9
    Dien lauw op.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1386; energie (kCal): 331; vetten (g): 13,7; verzadigde vetten (g): 6,5; koolhydraten (g): 45,5; suikers (g): 29; vezels (g): 4,5; eiwitten (g): 4,2; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 776,53
Vegetarisch
Romantisch diner,Moederdag
Overig
Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Delhaize Frambozen
    125 gr

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Delhaize Blauwe bessen | Bio
    125 gr
    -33.33% voor 3
    Bio
      3
      99
    • Jules Destrooper Speculooskoekjes | Chocolade
      100 gr
      3
      09
    • Zusto Suiker | Vervanger
      300 gr
      4
      39
    • Delhaize Amandelen | Wit
      200 gr
      4
      69
    • Habi Bosbessen | Wild
      420 gr
      4
      09
    • Delhaize Tarwebloem
      1 kg
      • Kleine Leeuw, kleine prijs
      0
      39
    • Reeds in je keuken

    • Fleur De Sel Boter | Gezouten
      250 gr
      -20%
      3
      35
      €4,19
    • Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
      750 gr
      • Kleine Leeuw, kleine prijs
      0
      81

    Totaal:

    €20,64