Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenSneeuwwitje-cupcakes
Delhaize logo
  • Sneeuwwitje-cupcakes

Sneeuwwitje-cupcakes

Sneeuwwitje-cupcakes
Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 1 zakje baking powder (10 g)
  • 150 g bloem
  • 100 g boter
  • 150 g “Dessert Callets” (of pure dessertchocolade, in stukjes gehakt)
  • zout
  • 3 eieren op kamertemperatuur
  • 100 g frambozen
  • 150 g griessuiker
  • 3 el melk
  • 200 g Philadelphia Natuur (1 schaaltje)
  • veelkleurige suikerparels
  • 6 cl verse room
  • 100 g witte chocolade
  • 1 zakje baking powder (10 g)
  • 150 g bloem
  • 100 g boter
  • 150 g “Dessert Callets” (of pure dessertchocolade, in stukjes gehakt)
  • zout
  • 3 eieren op kamertemperatuur
  • 100 g frambozen
  • 150 g griessuiker
  • 3 el melk
  • 200 g Philadelphia Natuur (1 schaaltje)
  • veelkleurige suikerparels
  • 6 cl verse room
  • 100 g witte chocolade

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Verwarm de in stukjes gesneden boter in een kookpot op heel zacht vuur. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, 100 g chocolade toe en laat smelten. Neem van het vuur, laat 1 min. staan en klop met de garde. Voeg dan de eieren en de melk toe, meng goed.
3
Meng de suiker met de bloem, het baking powder, het zout en de resterende 50 g chocolade. Giet dit mengsel in één keer in de kookpot en meng snel zonder een perfect glad beslag te willen bekomen.
4
Leg papieren vormpjes (baking cups) in een bakplaat voor muffins en schep een lepel beslag in elk vormpje. Verdeel 100 g frambozen over de vormpjes en bedek met het resterende beslag. Bak 15 min. in de oven. Laat in de bakplaat afkoelen.
5
Breng de room in een steelpan aan de kook. Neem van het vuur, voeg de gehakte, witte chocolade toe. Laat 1 min. staan, roer met de garde. Giet het mengsel in een kom en voeg de kaas toe, meng goed en zet 1 uur in de koelkast.
6
Bedek de muffins met de witte chocoladeroom, leg er een framboos op en bestrooi met suikerparels. Serveer koel.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Verwarm de in stukjes gesneden boter in een kookpot op heel zacht vuur. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, 100 g chocolade toe en laat smelten. Neem van het vuur, laat 1 min. staan en klop met de garde. Voeg dan de eieren en de melk toe, meng goed.
3
Meng de suiker met de bloem, het baking powder, het zout en de resterende 50 g chocolade. Giet dit mengsel in één keer in de kookpot en meng snel zonder een perfect glad beslag te willen bekomen.
4
Leg papieren vormpjes (baking cups) in een bakplaat voor muffins en schep een lepel beslag in elk vormpje. Verdeel 100 g frambozen over de vormpjes en bedek met het resterende beslag. Bak 15 min. in de oven. Laat in de bakplaat afkoelen.
5
Breng de room in een steelpan aan de kook. Neem van het vuur, voeg de gehakte, witte chocolade toe. Laat 1 min. staan, roer met de garde. Giet het mengsel in een kom en voeg de kaas toe, meng goed en zet 1 uur in de koelkast.
6
Bedek de muffins met de witte chocoladeroom, leg er een framboos op en bestrooi met suikerparels. Serveer koel.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Vegetarisch
Kids,Picknick
Overig
Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Gist droog
Dr. oetker Gist droog
4 x 7 gr
2
89
Pralines | Pure Chocolade | 70% | BIO
Côte d'Or Pralines | Pure Chocolade | 70% | BIO
180 gr
Bio
    7
    55
    Frambozen | Bio
    Delhaize Frambozen | Bio
    100 gr
    Bio
      3
      19
      Suiker | Vervanger
      Zusto Suiker | Vervanger
      300 gr
      4
      39
      Smeerkaas | Kruidenkaas | Bieslook | Light
      Philadelphia Smeerkaas | Kruidenkaas | Bieslook | Light
      2 × 185 gr
      2
      05
      Suiker | Parelkorrel
      Tienen-Tirlemont Suiker | Parelkorrel
      500 gr
      3
      15
      Room | Zuur | 15 % V.G.
      Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
      200 gr
      • little-lione.external.82792960.svg
      1
      15
      Chocolade | Wit | Tablet
      Galak Chocolade | Wit | Tablet
      100 gr
      2
      75

      Reeds in je keuken

      Tarwebloem
      Delhaize Tarwebloem
      1 kg
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      39
      Boter | Koelkastsmeerbaar | Zacht | 20 % v.g.
      Balade Boter | Koelkastsmeerbaar | Zacht | 20 % v.g.
      250 gr
      -30% Online
      3
      21
      €4,59
      Zout | Cuisine
      Delhaize Zout | Cuisine
      1 kg
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      35
      Eieren | Medium | Vrije uitloop
      Delhaize Eieren | Medium | Vrije uitloop
      6 st
      • little-lione.external.82792960.svg
      2
      09
      Karnemelk | Bio
      Delhaize Karnemelk | Bio
      1 l
      Bio
        1
        99
        Totaal:
        €29,17