Recept zoekresultatenCowboy barbecuesaus
Delhaize logo
  • Cowboy barbecuesaus

Cowboy barbecuesaus

door Loïc Van Impe
Cowboy barbecuesaus
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 30 g gember
  • 1 ongeschilde knoflookbol
  • 5 cl ciderazijn
  • 50 g bruine suiker
  • 200 g Luikse siroop
  • 200 g ketchup
  • 5 cl sojasaus
  • 1 el Worcestersaus
  • 50 g mosterd
  • 1 kl gerookte paprika
  • peper
  • 30 g gember
  • 1 ongeschilde knoflookbol
  • 5 cl ciderazijn
  • 50 g bruine suiker
  • 200 g Luikse siroop
  • 200 g ketchup
  • 5 cl sojasaus
  • 1 el Worcestersaus
  • 50 g mosterd
  • 1 kl gerookte paprika
  • peper

Begin met koken

: 20 min.
1
Gril de hele lookbol en de gember op de barbecue.
2
Doe de ketchup in een steelpan, samen met de azijn, de cassonade, de Luikse siroop, de sojasaus, de Engelse saus en peper. Warm al mengend zachtjes op, tot alles mooi gesmolten en gebonden is.
3
Pel intussen de teentjes knoflook en schil de gember. Hak ze heel fijn en schep ze bij de saus. Haal de pan van het vuur en voeg de mosterd en de gerookte paprika toe.
1
Gril de hele lookbol en de gember op de barbecue.
2
Doe de ketchup in een steelpan, samen met de azijn, de cassonade, de Luikse siroop, de sojasaus, de Engelse saus en peper. Warm al mengend zachtjes op, tot alles mooi gesmolten en gebonden is.
3
Pel intussen de teentjes knoflook en schil de gember. Hak ze heel fijn en schep ze bij de saus. Haal de pan van het vuur en voeg de mosterd en de gerookte paprika toe.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Bijgerechten