Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Recept zoekresultatenCordon bleus uit de bergen
Delhaize logo
  • Cordon bleus uit de bergen

Cordon bleus uit de bergen

Cordon bleus uit de bergen
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 varkenslapjes ‘bakken en braden’
  • 2 sneetjes gerookte ham
  • 4 sneetjes kaas van het type raclette of gouda
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 50 g bloem
  • 50 g panko (Japans broodkruim)
  • peper
  • 2 el boter
  • zout
  • tandenstokers
  • 8 varkenslapjes ‘bakken en braden’
  • 2 sneetjes gerookte ham
  • 4 sneetjes kaas van het type raclette of gouda
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 50 g bloem
  • 50 g panko (Japans broodkruim)
  • peper
  • 2 el boter
  • zout
  • tandenstokers

Begin met koken

: 20 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd de sneden ham en kaas in twee.
3
Leg op elk van de 4 varkenslapjes een halve snee ham en 2 halve plakjes kaas. Kruid de lapjes met peper en zout en dek ze dan af met de 4 andere varkenslapjes. Hou alles samen met tandenstokers.
4
Rol deze cordon bleus in bloem, dan in losgeklopte eieren met peper en zout en ten slotte in panko.
5
Bak de cordon bleus goudbruin in een warme pan met boter en zet ze nog 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
6
Serveer goed warm met peterselieaardappelen en gestoomde groenten.
7
Voor een lichtere versie bak je de gevulde lapjes gewoon in de pan zonder ze te paneren.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snijd de sneden ham en kaas in twee.
3
Leg op elk van de 4 varkenslapjes een halve snee ham en 2 halve plakjes kaas. Kruid de lapjes met peper en zout en dek ze dan af met de 4 andere varkenslapjes. Hou alles samen met tandenstokers.
4
Rol deze cordon bleus in bloem, dan in losgeklopte eieren met peper en zout en ten slotte in panko.
5
Bak de cordon bleus goudbruin in een warme pan met boter en zet ze nog 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
6
Serveer goed warm met peterselieaardappelen en gestoomde groenten.
7
Voor een lichtere versie bak je de gevulde lapjes gewoon in de pan zonder ze te paneren.
Nutritionele informatie
Energie: 464 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Lobo Panko | Broodkruimels
200 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Ardens gebraad | Sneden
Delhaize Ardens gebraad | Sneden
+/- 210 gr
+/-€
2
99
Hesp | Superieur | Sneden
Herta Hesp | Superieur | Sneden
100 gr
2
75
Kaas | Raclette | Sneden
Delhaize Kaas | Raclette | Sneden
400 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
4
09
Scharreleieren | 5+1
Columbus Scharreleieren | 5+1
6 st
Promo
3
20
Tandenstokers | Fijn
Jordan Tandenstokers | Fijn
100 st
3
39

Reeds in je keuken

Bloem | Fijngebak
Anco Bloem | Fijngebak
1 kg
2de tegen -50%
1
29
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Melkerijboter
Delhaize Melkerijboter
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Zout | Cuisine
Delhaize Zout | Cuisine
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Totaal:
+/-€16,42