Butternutcake met mascarponeglazuur


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g biobutternut (nettogewicht, geschild)
- 75 g gedroogde veenbessen
- 75 g walnoten
- 80 g amandelpoeder
- 180 g bloem
- 1/2 zakje (10 g) bakpoeder
- 190 g ruwe rietsuiker
- 220 g gezouten boter
- 250 g mascarpone (voor het glazuur)
- 60 g bloemsuiker (voor het glazuur)
- 1 snufje fleur de sel (voor het glazuur)
- 1 el gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
- 30 g walnoten (voor de afwerking)
- 4 eieren
- 1/2 sinaasappel bio
- 1 bio citroen
- 1/2 biosinaasappel (voor de afwerking)
- 1/2 biocitroen (voor de afwerking)
- 300 g biobutternut (nettogewicht, geschild)
- 75 g gedroogde veenbessen
- 75 g walnoten
- 80 g amandelpoeder
- 180 g bloem
- 1/2 zakje (10 g) bakpoeder
- 190 g ruwe rietsuiker
- 220 g gezouten boter
- 250 g mascarpone (voor het glazuur)
- 60 g bloemsuiker (voor het glazuur)
- 1 snufje fleur de sel (voor het glazuur)
- 1 el gedroogde veenbessen (voor de afwerking)
- 30 g walnoten (voor de afwerking)
- 4 eieren
- 1/2 sinaasappel bio