Boterhammen met rucola-geitenkaascrème, meloen en komkommer
door Line Couvreur


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 sneetjes Parmaham
- 50 g rucola
- 1/2 komkommer
- 1/4 Charentaismeloen
- 4 dikke sneetjes bruin brood Camp Remy
- 2 verse geitenkaasjes natuur Le Larry (125 g)
- 30 g geraspte parmezaan
- 4 el olijfolie
- peper
- 4 sneetjes Parmaham
- 50 g rucola
- 1/2 komkommer
- 1/4 Charentaismeloen
- 4 dikke sneetjes bruin brood Camp Remy
- 2 verse geitenkaasjes natuur Le Larry (125 g)
- 30 g geraspte parmezaan
- 4 el olijfolie
- peper
