Antilliaanse curry met tijgergarnalen

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g hele diepvriesgarnalen
- 3 quelques tomaten
- 250 g kerstomaten
- 1/2 dl kokosmelk
- 1/2 kl fijne suiker
- 5 dl gevogeltebouillon Fundo
- 50 g boter
- 6 el druivenpitolie
- 1 bussel koriander
- 4 cm gember
- 2 teentjes knoflook
- 1 el kurkuma
- 1 el mosterdzaadjes (voor de curry)
- 1 el kruidnagels (voor de curry)
- 1 el cajunkruiden (voor de curry)
- 1/2 el korianderzaadjes (voor de curry)
- 1 kl kurkuma (voor de curry)
- 1 kl komijnzaadjes
- 1 el zwarte peperbollen (voor de curry)
- 4 grote biowortelen
- 1 courgette
- 2 uien
- 4 limoenen
- 1 chilipepertje
- 1/2 groene peper
- zout
- 800 g hele diepvriesgarnalen
- 3 quelques tomaten
- 250 g kerstomaten
- 1/2 dl kokosmelk
- 1/2 kl fijne suiker
- 5 dl gevogeltebouillon Fundo
- 50 g boter
- 6 el druivenpitolie
- 1 bussel koriander
- 4 cm gember
- 2 teentjes knoflook
- 1 el kurkuma
- 1 el mosterdzaadjes (voor de curry)
- 1 el kruidnagels (voor de curry)
- 1 el cajunkruiden (voor de curry)