Recept zoekresultatenZeewolf in papillot met grijze garnalen en kokkels
Delhaize logo
Zeewolf in papillot met grijze garnalen en kokkels

Zeewolf in papillot met grijze garnalen en kokkels

Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 400 g zeewolffilets
  • 100 g grijze garnalen
  • 500 g kokkels
  • 50 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 bolle el rode currypasta
  • 1 el vissaus
  • 2 cm gember
  • 1 stengel citroengras
  • 8 takjes verse koriander
  • 1 el arachideolie
  • 1 limoen
  • 1/2 chilipeper
  • 400 g zeewolffilets
  • 100 g grijze garnalen
  • 500 g kokkels
  • 50 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 bolle el rode currypasta
  • 1 el vissaus
  • 2 cm gember
  • 1 stengel citroengras
  • 8 takjes verse koriander
  • 1 el arachideolie
  • 1 limoen
  • 1/2 chilipeper

Begin met koken

: 20 min. + 10 min. kooktijd (+ 1u30 weektijd)
1
Laat de kokkels 30 min in koud gezouten water weken. Giet ze af en herhaal nog twee keer (1.30 u totale weektijd).
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Fruit de currypasta 2 min in een pan met de olie. Voeg de kokosmelk toe, meng goed en voeg dan de vissaus toe. Laat 2 min pruttelen.
4
Verwijder de twee buitenste lagen van het citroengras en snipper fijn. Snijd de gember, de limoen en het pepertje in plakjes.
5
Snijd 4 grote rechthoeken uit bakpapier, plooi ze in twee tot vierkanten. Schik een portie vis op elk vierkantje. Verdeel er de saus, de garnalen, de kokkels, het citroengras, de gember, de limoen en het pepertje over. Sluit de papillotten en schuif ze 10 min in de oven.
6
Mix de cashewnoten tot een poeder.
7
Open de papillotten. Bestrooi ze met een beetje cashewnotenpoeder, versier met koriander en dien op.
1
Laat de kokkels 30 min in koud gezouten water weken. Giet ze af en herhaal nog twee keer (1.30 u totale weektijd).
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Fruit de currypasta 2 min in een pan met de olie. Voeg de kokosmelk toe, meng goed en voeg dan de vissaus toe. Laat 2 min pruttelen.
4
Verwijder de twee buitenste lagen van het citroengras en snipper fijn. Snijd de gember, de limoen en het pepertje in plakjes.
5
Snijd 4 grote rechthoeken uit bakpapier, plooi ze in twee tot vierkanten. Schik een portie vis op elk vierkantje. Verdeel er de saus, de garnalen, de kokkels, het citroengras, de gember, de limoen en het pepertje over. Sluit de papillotten en schuif ze 10 min in de oven.
6
Mix de cashewnoten tot een poeder.
7
Open de papillotten. Bestrooi ze met een beetje cashewnotenpoeder, versier met koriander en dien op.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zeewolffilet

Delhaize

Zeewolffilet

2 × +/- 265 gr

+/-€16,68

Gekooktegrijze garnalen | Noordzee

Delhaize

Gekooktegrijze garnalen | Noordzee

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€7,49

Kokosmelk

Delhaize

Kokosmelk

25 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,63

Gember | Bio

Delhaize

Gember | Bio

150 gr

Bio

€1,79

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Rode | Peper | Verpakt

Delhaize

Rode | Peper | Verpakt

50 gr

€1,49

Totaal:
+/-€29,73

Maak je maaltijd compleet

Ontdek de beste wijnen voor dit recept