#HalloGoebezigers
Better Planet

Minder verspillen? Daar winnen we allemaal bij!

Wat zou je ervan denken als je minder voedsel kan verspillen én tegelijkertijd minder geld uitgeeft? Dankzij onze snelverkoop stickers en onze nieuwe “no waste” corner kan je producten die snel opgegeten moeten worden, gemakkelijk identificeren. Ga voedselverspilling tegen door onverkochte producten tegen een kleine prijs te kopen. 

Maar wat zijn dat? 

Snelverkoop stickers zijn producten die met korting worden aangeboden waarvan de houdbaarheidsdatum bijna is verstreken, maar die nog even vers en lekker zijn als ze snel worden opgegeten! De vervaldatum varieert naargelang van het product en staat duidelijk op de verpakking vermeld. Dat betekent natuurlijk niet dat je ze elke dag zal vinden, want dat hangt af van de voorraad die is geleverd en de verkopen die zijn gedaan.  

Iedereen wint: een WIN-WIN voor je portemonnee en voor de planeet. Waarom? Het helpt je geld besparen en het ons helpt voedselverspilling tegen te gaan en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.  

Hoe herken je ze?

Deze labels krijgen een make-over. Vroeger geel en nu groen. Ze zijn te vinden op vele soorten producten zoals verse vruchtensappen, kant-en-klaarmaaltijden, vlees, vis, gebak, voorverpakt brood, vleeswaren en zuivelproducten. Je kunt nog gele stickers aantreffen in je winkel naargelang de beschikbaarheid van de voorraden. En om deze stickers makkelijker terug te vinden, vind je deze allemaal terug op één plek. Onze “NO waste” corner zal al van ver herkenbaar zijn! 

Interessant artikel? Lees meer over deze onderwerpen: