Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

#HalloGoebezigers
Better Planet

Minder voedselverspilling? Daar winnen we allemaal bij!

Wat zou je ervan denken als je minder voedsel kunt verspillen én tegelijkertijd minder geld uitgeeft? Dankzij onze groene WIN-WIN-stickers en onze “no waste” corner kun je producten die snel opgegeten moeten worden, gemakkelijk identificeren. Ga voedselverspilling tegen door deze producten tegen een extra voordelige prijs te kopen.  

Korte houdbaarheidsdatum, kleine prijzen  

WIN-WIN-stickers kleven op producten die met korting worden aangeboden omdat hun houdbaarheidsdatum bijna is verstreken, maar die nog even vers en lekker zijn als ze snel worden opgegeten! De vervaldatum varieert naargelang van het product en staat duidelijk op de verpakking vermeld. Dat betekent natuurlijk niet dat je elke dag producten met een groene WIN-WIN-sticker zult vinden, want dat hangt af van de voorraad die is geleverd en de verkopen die zijn gedaan.   

Iedereen wint: een WIN-WIN voor je portemonnee en voor de planeet. Waarom? De groene stickers helpen je geld besparen en voedselverspilling tegen te gaan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.   

Hoe herken je de WIN-WIN-stickers?

Deze labels krijgen een make-over. Vroeger geel en nu groen. Ze zijn te vinden op vele soorten producten met een korte houdbaarheidsdatum, zoals verse vruchtensappen, kant-en-klare maaltijden, vlees, vis, gebak, voorverpakt brood, vleeswaren en zuivelproducten. Je kunt nog gele stickers aantreffen in je winkel naargelang de beschikbaarheid van de voorraden. 

De No Gaspi corner

Om onze stickers makkelijker terug te vinden, vind je deze allemaal terug op één plek. Onze “NO waste” corner is al van ver herkenbaar. Zo wordt voedselverspilling tegengaan weer wat makkelijker! 

Interessant artikel? Lees meer over deze onderwerpen: