Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

#HalloGoebezigers
Better Eating

Easy week

Twee maaltijden tegelijk bereiden, zie je dat ook wel zitten? Met een dergelijke mini-meal prep hoef je niet de hele namiddag in de keuken door te brengen, nee hoor! Bespaar een maximum aan tijd door gewoon dubbel zo veel te bereiden met een paar ingredienten. Dan kun je de volgende avond heerlijk ontspannen. 

#HalloGoeBezigers

#HalloGoeBezigers

Joeri (30 jaar) heeft door de week echt nooit inspiratie om te koken. Dus, om te vermijden dat hij weer een takeaway bestelt (oeps!), volgt hij de toptip van onze chef: een avondje in de keuken en de avond nadien chillen maar. Binnen je budget en met een minimum aan werk, wat wil je nog meer? Bedankt #TeamDelhaize!

Morgen is het klaar in 35 min

Hartige gehakttaarten met ui

Gehakt

Gehakt is een van die ingrediënten die je zo snel mogelijk na aankoop moet bereiden. Met dit 2-in-1-recept klaar je de klus zonder een gram te verspillen! Meng je gehakt met de kruiden en verdeel het in twee. Vorm gehaktballen van de ene helft en bak de rest van het gehakt. Bak je gehaktballen in de oven met een groentesaus. En de dag nadien hoef je je hartige taart alleen nog maar te vullen met de andere helft van je gekruid gehakt.

Morgen is het klaar in 35 min

Croques met kip en cheddar, spinaziesalade

Kip

Hoe eet je 2 dagen na elkaar kippenbil zonder dat je een déjà vu hebt? Pulled chicken is de oplossing! Dit is dé techniek om variatie in je gerechten te steken. Wanneer je kippenbillen gaar zijn, doe je de helft in je curry en verwijder je de slierten kip van de beenderen (of je doet dat de volgende dag). Je kunt je pulled chicken tot 4 dagen in de koelkast bewaren of steek ze verpakt in porties in de vriezer. Je kunt dan later in een handomdraai kip toevoegen aan al je recepten: salades, soepen, pasta ... Hier hebben we er een sublieme croque-monsieur van gemaakt!

Morgen is het klaar in 35 min

Rijstwafel met pecorino en gegrilde groenten

Rijst

Van je restjes risotto rijstburgers maken? Een koud kunstje! Wanneer de risotto koud is, maak je balletjes met een ijsschep. Druk ze plat met natte handen (dat plakt minder) en rol ze door een mengsel van paneermeel en tijm. Frituur ze vervolgens in een laagje olie in de pan. En je tweede maaltijd is klaar voor je er erg in hebt!