Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Ieder zijn BBQDe perfecte BBQ-tools
Alles voor de perfecte BBQ

De perfecte BBQ-tools

Grillen, roken, stoven, ... op de BBQ? Deze BBQ-technieken worden nog makkelijker met onze BBQ-tools van klinkende merken, waaronder Weber. Een BBQ-grill en een BBQ-tang kent iedereen, maar heb je ook al van een pizza stone, rookplank en stoommand gehoord? Ontdek al deze toffe BBQ-tools nu bij je Delhaize supermarkt. 

Weber® - Cederhouten rookplanken

Weber® - Cederhouten rookplanken

De Weber® cederhouten rookplanken schenken je favoriete stuk vlees of vis een extra intense rooksmaak die iedereen omver zal blazen. Tip: leg voor gebruik een nachtje in water.

Naar het product >

Weber® - StarterKit

Weber® - StarterKit

Vliegende start maken bij het aansteken van jouw barbecue? Mogen we je voorstellen: de starterskit van Weber®. De kit bevat een ontstekingsschoorsteen, 6 aanmaakblokjes en 2kg Weber® Premium briketten. Een barbecue aansteken was nog nooit zo gemakkelijk!

Enkel beschikbaar in onze winkels

Weber® - briketten

Weber® - briketten

Weber®-briketten hebben een unieke vorm en grootte. Door hun kussenvorm kan je ze gemakkelijk aansteken én houden ze de warmte langer vast. 100% natuurlijk, dat wil zeggen zonder toevoeging van chemicaliën!

Naar het product >

Weber® - Houtsnippers

Weber® - Houtsnippers

Hmmm… De geur van houtrook! Week de houtsnippers in water en leg ze op de briketten of in de rookoven van je Weber® gasbarbecue voor een smokey-effect!

Naar het product >

Weber® - Pizzasteen

Weber® - Pizzasteen

Psst! Hadden we je al verteld dat pizza's op de barbecue dit jaar superhip zijn? Of je nu van dunne of dikke korstjes houdt, de barbecue is de ideale plek om pizza's te bakken. Dankzij deze ronde steen wordt het een koud kunstje! Mamma Mia!

Naar het product >

Weber® - Grillkorf

Weber® - Grillkorf

Gesneden groentjes of kleine gerechtjes bereiden op de grill? Easy! Dankzij de grillkorf van Weber® tenminste! De gaatjes zorgen ervoor dat alles gemakkelijk en heerlijk gaart. Aan tafel! 

Naar het product >

Weber® - Rookbox

Weber® - Rookbox

Gemakkelijk gerechtjes roken op de barbecue? Dankzij de grijze rookbox van Weber® lukt dat zelfs op de kleinste barbecues. Vul de rookbox met natte houtsnippers en leg ze  op de rooster. Wacht dat er rook uitkomt en leg de producten erop.

Naar het product >