Spaghetti bolognaise met snijbieten en linzen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g Bio varkensgehakt
- 1 bussels snijbieten
- 3 uien
- 800 g gepelde tomatenblokjes (2 blikken)
- 120 g groene Le Puy linzen
- 500 g spaghetti
- 100 g Gruyère
- 6 el olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes oregano
- peper
- 200 g Bio varkensgehakt
- 1 bussels snijbieten
- 3 uien
- 800 g gepelde tomatenblokjes (2 blikken)
- 120 g groene Le Puy linzen
- 500 g spaghetti
- 100 g Gruyère
- 6 el olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes oregano
- peper