Recept zoekresultatenBlanquette van vis met grijze garnalen
Recept zoekresultatenBlanquette van vis met grijze garnalen
Delhaize logo
B

Blanquette van vis met grijze garnalen

Blanquette van vis met grijze garnalenB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g visfilets naar keuze: kabeljauw, zalm, roodbaars, zeeduivel ...
  • 200 g gepelde grijze garnalen
  • 300 g biowortelen
  • 1/2 bioknolselder
  • 2 preien bio
  • 2 citroenen
  • 250 g basmatirijst
  • 60 g bloem
  • 2 dl zure room
  • 2,5 dl witte wijn
  • 4 dl 'Fond van noordzeegarnalen' Fundo
  • 3,8 dl visfond
  • 5 dl ‘groentebouillon’ Fundo
  • 60 g boter
  • 3 el olijfolie
  • 4 takjes tijm
  • peper
  • 500 g visfilets naar keuze: kabeljauw, zalm, roodbaars, zeeduivel ...
  • 200 g gepelde grijze garnalen
  • 300 g biowortelen
  • 1/2 bioknolselder
  • 2 preien bio
  • 2 citroenen
  • 250 g basmatirijst
  • 60 g bloem
  • 2 dl zure room
  • 2,5 dl witte wijn
  • 4 dl 'Fond van noordzeegarnalen' Fundo
  • 3,8 dl visfond
  • 5 dl ‘groentebouillon’ Fundo
  • 60 g boter
  • 3 el olijfolie