Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 el balsamicoazijn
- 400 g dikke Parijse champignons
- 120 g gerookte eendenborstfilet in sneetjes
- 100 g jonge spinazieblaadjes
- 1 kl mosterd
- 10 e.l. olijfolie
- 80 g parmezaanschilfers
- 4 el pijnboompitten
- peper
- 5 el balsamicoazijn
- 400 g dikke Parijse champignons
- 120 g gerookte eendenborstfilet in sneetjes
- 100 g jonge spinazieblaadjes
- 1 kl mosterd
- 10 e.l. olijfolie
- 80 g parmezaanschilfers
- 4 el pijnboompitten
- peper