Recept zoekresultatenCalifornian buddha bowl met quinoa
Delhaize logo
  • Californian buddha bowl met quinoa
    A

Californian buddha bowl met quinoa

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

4 op 5
Vegan
Brunch
Hoofdgerecht
Californian buddha bowl met quinoaA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 150 g rode kool
  • 300 g quinoa
  • 4 kl balsamicocrème
  • 6 el olijfolie
  • 1 bussel koriander
  • 3 cm gember
  • 2 avocado's
  • 1/2 komkommer
  • 1 mango
  • 3 limoenen
  • 1 rode peper
  • peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Rode kool | Verpakt | Bio

Delhaize

Rode kool | Verpakt | Bio

1 st

Bio

€2,09

Quinoa | Bio | Kookbuiltje

Bosto

Quinoa | Bio | Kookbuiltje

4 x 75 gr

Bio

€4,99

Balsamico | Crème

Lanfranca

Balsamico | Crème

180 gr

€4,25

Kruiden | Koriander | Blaadjes

Santa Maria

Kruiden | Koriander | Blaadjes

10 gr

€2,95

Kruiden | Gember | Gemalen

Santa Maria

Kruiden | Gember | Gemalen

28 gr

€3,29

Avocado | Bio

Delhaize

Avocado | Bio

1 st

Bio

€1,49

Komkommer

Delhaize

Komkommer

1 st

€0,99

Mango

Delhaize

Mango

2 × 250 gr

€3,18

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Rode | Peper | Verpakt

Delhaize

Rode | Peper | Verpakt

50 gr

€1,49

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€26,60

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min.

  1. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking. Laat hem 2 min in koud water schrikken en laat hem uitlekken.
  2. Hak het wit van de lente-uitjes. Ontpit ¼ rode peper en hak hem fijn. Rasp de gember grof en pers met de vingers het sap uit de pulp. Mix het sap van 2 limoenen, de lente-uitjes, de balsamicocrème, 2 el olijfolie, de gehakte rode peper, het gembersap, de helft van de koriander, peper en zout fijn in de beker van de mixer of de hakmolen.
  3. Snijd de avocado’s in plakjes, de komkommer en de rest van de rode peper in fijne schijfjes en de mango in kleine blokjes. Snipper de kool met de mandoline fijn. Snijd 1 limoen in 4.
  4. Meng de quinoa met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel eerst de quinoa en dan de andere ingrediënten over 4 grote kommen. Werk af met plukjes koriander.

Nutritionele informatie

Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Energie: 638 kcal
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Amerikaans
Vegan
Brunch
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
  • Californian buddha bowl met quinoa
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Rode kool | Verpakt | Bio

Delhaize

Rode kool | Verpakt | Bio

1 st

Bio

€2,09

Quinoa | Bio | Kookbuiltje

Bosto

Quinoa | Bio | Kookbuiltje

4 x 75 gr

Bio

€4,99

Balsamico | Crème

Lanfranca

Balsamico | Crème

180 gr

€4,25

Kruiden | Koriander | Blaadjes

Santa Maria

Kruiden | Koriander | Blaadjes

10 gr

€2,95

Kruiden | Gember | Gemalen

Santa Maria

Kruiden | Gember | Gemalen

28 gr

€3,29

Avocado | Bio

Delhaize

Avocado | Bio

1 st

Bio

€1,49

Komkommer

Delhaize

Komkommer

1 st

€0,99

Mango

Delhaize

Mango

2 × 250 gr

€3,18

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Rode | Peper | Verpakt

Delhaize

Rode | Peper | Verpakt

50 gr

€1,49

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€26,60