Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

Productterugroeping:« 200G DLL COOKIES DOUBLE CHOCOLATE van het merk Delhaize »Lees meer >

#HalloGoebezigers
Better Eating

Wonderfood

Delhaize presenteert Wonderfood Adventure: een nieuw avontuur voor fijnproevers van alle leeftijden. Het is de perfecte mix tussen een foodfestival en een pretpark. Ontdek samen met je liefste(n) nieuwe smaken, originele ingrediënten en lokale producenten. Stap onze gigantische keuken binnen en zet je schrap om te proeven, leren, spelen en vooral hééél vééél plezier te maken!

Waar is Wonderfood Adventure? De eerste editie van Wonderfood Adventure gaat door in Brussels Expo op zaterdag 20 en zondag 21 april 2024. Iedereen is welkom: zowel kleine als grote foodies. We voorzien tastings, workshops, games en attracties voor jong en oud. Hou deze pagina in de gaten voor meer info!

Wat is Wonderfood Adventure?

TASTE

Proef brood met biergist, seizoensgroenten, vlees & kaas van Belgische boeren, vegan verrassingen, verfrissende drankjes met een twist …

LEARN

Ontmoet BB’s met een passie voor food, kook met je favoriete chefs en leer alles wat er te leren valt over de toekomst van beter eten via interactieve workshops.

PLAY

Blinde smaak-testen, memory games, kermis-attracties, een schattenjacht, enzovoort. Wonderfood is the place to be voor kleine en grotere foodies.

& MORE

We lanceren binnenkort alle namen van de aanwezige foodies en partners. Je ontdekt alle updates als eerste op deze pagina!