Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

BlogpaginaBeter etenBlog Affordability
#HalloGoebezigers
Better Eating
Besparen? Dat doe je zo dankzij onze tips!

Besparen? Dat doe je zo dankzij onze tips!

We hebben het allemaal wel aan onze portefeuille gevoeld de voorbije weken: het leven is duurder geworden. En zo ook onze boodschappen. Dan maar al jouw favoriete dingen in de rekken laten liggen? Dat hoeft zeker niet! Delhaize snelt je met plezier te hulp. Want waarom zou je niet langer ten volle genieten? Op deze pagina sommen we onze beste bespaartips op voor in én naast de winkel. Zo kan jij en iedereen die je lief hebt gewoon blijven smullen. 

Dankzij deze tips bespaar je in jouw Delhaize winkel

Tip 1: Activeer je klantenkaart

Tip 1: Activeer je klantenkaart

Onze Superplussers, die leggen we graag in de watten. Vouchers, exclusieve promoties en nog veel meer scoren? Dat kan voor wie met zijn Delhaize klantenkaart langskomt. Besparen was nog nooit zo (super!)gemakkelijk. Meer weten? Ontdek er alles over in onze MyDelhaize-app. 

Tip 2: Onze talrijke promoties

Tip 2: Onze talrijke promoties

Wie onze winkels door en door kent, weet dat we elke dag verrukkelijk aantrekkelijke promoties klaarzetten voor jullie. Een oogje in het zeil houden tijdens het winkelen is dus de boodschap. Dé manier om jouw boodschappen zo nog voordeliger te maken.

Tip 3: Zoek naar de kleine leeuwtjes

Tip 3: Zoek naar de kleine leeuwtjes

Ken je onze Kleine Leeuwtjes al? Dat zijn producten voor elke dag die altijd laag geprijsd zijn. Kleine prijsjes, heerlijke producten en dat met een kleine impact op je kassabudget. Onze Kleine Leeuwtjes toveren dus met andere woorden zonder moeite een goedkopere maaltijd op tafel!

Tip 4: Ga voor de Nutri-boost korting

Tip 4: Ga voor de Nutri-boost korting

Nutri Score, dat zijn vijf letters en vijf kleuren die de voedingswaarde van een product mooi samenvatten en vooral ook voordelige producten. Waarom dan? Nutri-Score A&B producten bezorgen jou steeds -10% Nutri-Boost korting via je SuperPlus kaart. Ontdek er alles over in onze MyDelhaize-app.

Tip 5: Houdt de groene stickers in het oog

Tip 5: Houdt de groene stickers in het oog

Ga op schattenjacht in jouw Delhaize winkel en ga op zoek naar de groene WIN/WIN-stickers in de rayon. Deze snelverkoopstickers geven gemakkelijk weer op welke producten korting wordt aangeboden. De houdbaarheidsdatum mag dan misschien wel in zicht zijn, wanneer je ze snel opeet zijn ze nog even vers én even lekker. Een WIN/WIN dus voor jou, je portefeuille én de planeet.

Tip 6: Maak op voorhand een lijstje

Tip 6: Maak op voorhand een lijstje

Een gewaarschuwd man, telt voor twee en dat geldt ook in de winkel. Maak nog voor je naar je Delhaize winkel komt een lijstje op met wat je nodig hebt. Zo kan je gemakkelijk je overzicht én je budget onder controle houden.

Tip 7: Doe je boodschappen online

Tip 7: Doe je boodschappen online

Geen zin om je in deze koude naar buiten te begeven of gewoon even geen tijd? Doe je boodschappen online op Delhaize.be en houd supergemakkelijk je budget in het oog. Besparen met enkele clicks? Yes we can!

Tip 8: Koop wat in seizoen is

Tip 8: Koop wat in seizoen is

Aardbeien in de winter? Helaas is dat vaak een prijzige optie. Maar wist je dat onze Belgische appels op dat moment wél goed van prijs en vooral fantastisch van smaak zijn? Seizoensproducten kopen is een streling voor de tong én portefeuille. Pannenkoeken met appeltjes en kaneel, iemand?

Tip 9: Kook met budgetrecepten

Tip 9: Kook met budgetrecepten

Bij Delhaize bezorgen we graag het hele jaar door inspiratie voor in de keuken. Van barbecue tot local: geen enkel recept gaat aan ons voorbij! Maar wist je dat we ook voor kleinere budgetten recepten hebben klaarstaan? Dankzij deze budgetrecepten kan zelfs de grootste keukenprins of -prinses lekker én voordelig aan de slag. Een royaal menu, voor een goed budget!

Tip 10: Maak af en toe koude bereidingen

Tip 10: Maak af en toe koude bereidingen

Zin in een maaltijd met dat beetje extra: je ne sais quoi? Opteer dan voor een zachte carpaccio of smaakvolle ceviche. Een rauwe bereiding vraagt geen energie en zorgt voor een heus smaakbommetje op tafel. Zei er iemand win, win, win?

Tip 11: Doe aan batch cooking

Tip 11: Doe aan batch cooking

Ken je het concept 'batch cooking' al? Daarbij voorzie je bijvoorbeeld bij het avondeten al een zalig restje voor morgen tijdens de lunch. Dat kan al simpelweg met één ingrediënt extra. Voordeel: jij een gezonde voordelige lunch. Nadeel: al je collega's jaloers op jouw kookkunsten. Woepsie!

Tip 12: Kook met restjes

Tip 12: Kook met restjes

Koken met restjes doen we allemaal, maar koken met àlle onderdelen van een ingrediënt. Dat lijkt haast onmogelijk. Al is niets minder waar! We serveren en presenteren jullie graag onze less-waste recepten. Zo kan je seizoensgebonden alles uit de kan halen.

Tip 13: Gebruik alles uit je voorraadkast

Tip 13: Gebruik alles uit je voorraadkast

Nog een geweldige plek om inspiratie op te doen? Jouw voorraadkast. Ja, echt hoor. Wedden dat je producten tegenkomt waar je nog een verrukkelijke maaltijd mee kan maken zonder al te veel moeite?