Recept zoekresultatenZeetong meunière met geroosterde butternut, spelt, linzen en verse kaas met mosterd door Seppe Nobels
Recept zoekresultatenZeetong meunière met geroosterde butternut, spelt, linzen en verse kaas met mosterd door Seppe Nobels
Delhaize logo
  • Zeetong meunière met geroosterde butternut, spelt, linzen en verse kaas met mosterd door Seppe Nobels
    Nutri-Score A

Zeetong meunière met geroosterde butternut, spelt, linzen en verse kaas met mosterd door Seppe Nobels

door Seppe Nobels
Zeetong meunière met geroosterde butternut, spelt, linzen en verse kaas met mosterd door Seppe NobelsA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 grote zeetongen (kaliber 3)
  • 1 biobutternut
  • 50 g veldsla
  • 1 citroen
  • 80 g rode linzen
  • 80 g spelt
  • 50 g bloem
  • 150 g verse kaas
  • 1 el mosterd à l'ancienne
  • 1 el bio ciderazijn
  • 80 g geklaarde boter
  • 6 el koolzaadolie (of mengeling van 4 bio-oliën)
  • 3 takjes rozemarijn
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 stukken steranijs
  • 4 kruidnagels
  • peper
  • fleur de sel
  • 4 grote zeetongen (kaliber 3)
  • 1 biobutternut
  • 50 g veldsla
  • 1 citroen
  • 80 g rode linzen
  • 80 g spelt
  • 50 g bloem
  • 150 g verse kaas
  • 1 el mosterd à l'ancienne
  • 1 el bio ciderazijn
  • 80 g geklaarde boter
  • 6 el koolzaadolie (of mengeling van 4 bio-oliën)
  • 3 takjes rozemarijn
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 stukken steranijs