Fishsticks en gepaneerde groenten, tartaarsaus met yoghurt

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g kabeljauwfilets
- 8 eieren
- 1 bloemkool
- 200 g broccolini
- 2 citroenen
- 100 g bloem
- 150 g panko
- 8 el olijfolie
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 10 takjes rozemarijn
- 10 takjes tijm
- peper en zout
- 100 g yoghurt (voor de tartaarsaus)
- 100 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
- 20 g kappertjes (voor de tartaarsaus)
- 40 g augurken (voor de tartaarsaus)
- 1/2 bussel bieslook (voor de tartaarsaus)
- 1/2 bussel dragon (voor de tartaarsaus)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de tartaarsaus)
- peper en zout (voor de tartaarsaus)
- 800 g kabeljauwfilets
- 8 eieren
- 1 bloemkool
- 200 g broccolini
- 2 citroenen
- 100 g bloem
- 150 g panko
- 8 el olijfolie
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 10 takjes rozemarijn
- 10 takjes tijm
- peper en zout
- 100 g yoghurt (voor de tartaarsaus)
- 100 g mayonaise (voor de tartaarsaus)
- 20 g kappertjes (voor de tartaarsaus)