Witloofroomsoep met vis en rivierkreeftjes
door Jeroen Meus

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,5 l kippen- of groentebouillon
- 300 g witte seizoensvis (roodbaars, pladijs)
- 125 g vlees van rivierkreeftjes
- 1 ui
- 6 stronkjes witloof (bij voorkeur grondwitloof)
- 1 aardappel (loskokend)
- 2 takjes verse tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2 blaadjes salie
- peterselie (facultatief)
- 1 dl room
- 1/2 cl sherry
- boter
- peper
- zout
- een eindje keukentouw
- 1,5 l kippen- of groentebouillon
- 300 g witte seizoensvis (roodbaars, pladijs)
- 125 g vlees van rivierkreeftjes
- 1 ui
- 6 stronkjes witloof (bij voorkeur grondwitloof)
- 1 aardappel (loskokend)
- 2 takjes verse tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2 blaadjes salie
- peterselie (facultatief)
- 1 dl room
- 1/2 cl sherry
- boter
- peper
- zout