Wintersalade met geroosterde groenten, roquefort en pecannoten
door Karola's Kitchen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 biobutternut
- 600 g spruiten
- 2 rode uien
- 1 gekke appel
- 50 g rucola
- 5 salieblaadjes
- 30 g pecannoten
- 50 g roquefort
- 1 el balsamicoazijn
- 1 el vijgenkonfijt
- 2 el rijstolie
- 1 el olijfolie
- 1/2 kl gedroogde tijm
- peper
- zout
- 1/2 biobutternut
- 600 g spruiten
- 2 rode uien
- 1 gekke appel
- 50 g rucola
- 5 salieblaadjes
- 30 g pecannoten
- 50 g roquefort
- 1 el balsamicoazijn
- 1 el vijgenkonfijt
- 2 el rijstolie
- 1 el olijfolie
- 1/2 kl gedroogde tijm
- peper
- zout