Vleesbrood met wortelen


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg gemengd varkens- en kalfsgehakt (voor het vleesbrood)
- 10 sneetjes pancetta (voor het vleesbrood)
- 2 el olijfolie (voor het vleesbrood)
- 100 g parmezaan (voor het vleesbrood)
- 2 el mosterd (voor het vleesbrood)
- 2 el Delhaize kruiden-mix voor gehakt (voor het vleesbrood)
- 20 cl runderfond (voor het vleesbrood)
- 1/2 kl nootmuskaat (voor het vleesbrood)
- 2 takjes tijm (voor het vleesbrood)
- 1 kg vastkokende aardappelen
- 500 g wortelen
- 1 kl mosterd
- 1 el honing
- 25 g boter
- 1 kl komijnpoeder
- 2 takjes tijm
- 1 kg gemengd varkens- en kalfsgehakt (voor het vleesbrood)
- 10 sneetjes pancetta (voor het vleesbrood)
- 2 el olijfolie (voor het vleesbrood)
- 100 g parmezaan (voor het vleesbrood)
- 2 el mosterd (voor het vleesbrood)
- 2 el Delhaize kruiden-mix voor gehakt (voor het vleesbrood)
- 20 cl runderfond (voor het vleesbrood)
- 1/2 kl nootmuskaat (voor het vleesbrood)
- 2 takjes tijm (voor het vleesbrood)
- 1 kg vastkokende aardappelen
- 500 g wortelen
- 1 kl mosterd
- 1 el honing
- 25 g boter
- 1 kl komijnpoeder