Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenVissoep ‘à la minute’
Delhaize logo
  • Vissoep ‘à la minute’

Vissoep ‘à la minute’

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Moederdag
Voorgerecht
Vissoep ‘à la minute’

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 fles biotomatensoep
  • 1 feuille laurier
  • 1 teentje knoflook
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 400 g rauwe visfilets naar keuze, zonder vel
  • 1 potje rouille
  • 1 mespunt saffraanpoeder
  • 20 cl visfumet
  • 16 dikke gepelde scampi’s (versafdeling)
  • 1 rustiek stokbrood
  • 1 sjalot

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | Gezeefde

Elvea

Tomaten | Gezeefde

2 × 690 gr

€5,98

Kruiden | Laurierblaadjes

Santa Maria

Kruiden | Laurierblaadjes

4 gr

€2,09

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Peterselie

Santa Maria

Kruiden | Peterselie

8 gr

€2,95

Zalmfilet | Belle-Vue

Gabriel

Zalmfilet | Belle-Vue

+/- 650 gr

+/-€20,79

Rouille | Provençaals

Marius Bernard

Rouille | Provençaals

100 gr

€3,35

Kruiden | Saffraan | Poeder

Santa Maria

Kruiden | Saffraan | Poeder

5 gr

€9,05

Fond | Vis

Maggi

Fond | Vis

90 gr

€5,79

Garnalen | 27/33 | Bio

Delhaize

Garnalen | 27/33 | Bio

2 × 300 gr

Bio

€23,98

Witte stokbroden

Delhaize

Witte stokbroden

300 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€77,41

Begin met koken

  1. Hak de sjalot en de look fijn. Doe een soeplepel olijfolie in een kookpan en bak de sjalot en de look al roerend gedurende vijf minuten op een matig vuur.
  2. Voeg de visfumet toe, net zoals de tomatensoep, het laurierblad en de saffraan. Kruid met peper. Meng en breng voorzichtig tot op het kookpunt. Laat het geheel gedurende tien minuten koken.
  3. Snijd net voor het opdienen de visfilets in stukken van ongeveer 3 cm. Leg de stukken vis en de scampi’s in de soep. Breng opnieuw aan de kook, dek af en zet het vuur af. Laat voorzichtig pocheren gedurende tien minuten.
  4. Giet de soep in voorverwarmde borden en werk af met blaadjes peterselie. Serveer vergezeld van de rouille en het brood.
Nutritionele informatie
Energie: 240 kcal
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Moederdag
Overig
Winter
Voorgerecht
  • Vissoep ‘à la minute’

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | Gezeefde

Elvea

Tomaten | Gezeefde

2 × 690 gr

€5,98

Kruiden | Laurierblaadjes

Santa Maria

Kruiden | Laurierblaadjes

4 gr

€2,09

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Kruiden | Peterselie

Santa Maria

Kruiden | Peterselie

8 gr

€2,95

Zalmfilet | Belle-Vue

Gabriel

Zalmfilet | Belle-Vue

+/- 650 gr

+/-€20,79

Rouille | Provençaals

Marius Bernard

Rouille | Provençaals

100 gr

€3,35

Kruiden | Saffraan | Poeder

Santa Maria

Kruiden | Saffraan | Poeder

5 gr

€9,05

Fond | Vis

Maggi

Fond | Vis

90 gr

€5,79

Garnalen | 27/33 | Bio

Delhaize

Garnalen | 27/33 | Bio

2 × 300 gr

Bio

€23,98

Witte stokbroden

Delhaize

Witte stokbroden

300 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
+/-€77,41