Vissoep ‘à la minute’

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 fles biotomatensoep
- 1 feuille laurier
- 1 teentje knoflook
- 1 e.l. olijfolie
- peper
- 2 takjes bladpeterselie
- 400 g rauwe visfilets naar keuze, zonder vel
- 1 potje rouille
- 1 mespunt saffraanpoeder
- 20 cl visfumet
- 16 dikke gepelde scampi’s (versafdeling)
- 1 rustiek stokbrood
- 1 sjalot
- 1 fles biotomatensoep
- 1 feuille laurier
- 1 teentje knoflook
- 1 e.l. olijfolie
- peper
- 2 takjes bladpeterselie
- 400 g rauwe visfilets naar keuze, zonder vel
- 1 potje rouille
- 1 mespunt saffraanpoeder
- 20 cl visfumet
- 16 dikke gepelde scampi’s (versafdeling)
- 1 rustiek stokbrood
- 1 sjalot