Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenVissoep ‘à la minute’
Delhaize logo
  • Vissoep ‘à la minute’
Vissoep ‘à la minute’

Vissoep ‘à la minute’

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 fles biotomatensoep
  • 1 feuille laurier
  • 1 teentje knoflook
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 400 g rauwe visfilets naar keuze, zonder vel
  • 1 potje rouille
  • 1 mespunt saffraanpoeder
  • 20 cl visfumet
  • 16 dikke gepelde scampi’s (versafdeling)
  • 1 rustiek stokbrood
  • 1 sjalot
  • 1 fles biotomatensoep
  • 1 feuille laurier
  • 1 teentje knoflook
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 400 g rauwe visfilets naar keuze, zonder vel
  • 1 potje rouille
  • 1 mespunt saffraanpoeder
  • 20 cl visfumet
  • 16 dikke gepelde scampi’s (versafdeling)
  • 1 rustiek stokbrood
  • 1 sjalot

Begin met koken

1
Hak de sjalot en de look fijn. Doe een soeplepel olijfolie in een kookpan en bak de sjalot en de look al roerend gedurende vijf minuten op een matig vuur.
2
Voeg de visfumet toe, net zoals de tomatensoep, het laurierblad en de saffraan. Kruid met peper. Meng en breng voorzichtig tot op het kookpunt. Laat het geheel gedurende tien minuten koken.
3
Snijd net voor het opdienen de visfilets in stukken van ongeveer 3 cm. Leg de stukken vis en de scampi’s in de soep. Breng opnieuw aan de kook, dek af en zet het vuur af. Laat voorzichtig pocheren gedurende tien minuten.
4
Giet de soep in voorverwarmde borden en werk af met blaadjes peterselie. Serveer vergezeld van de rouille en het brood.
1
Hak de sjalot en de look fijn. Doe een soeplepel olijfolie in een kookpan en bak de sjalot en de look al roerend gedurende vijf minuten op een matig vuur.
2
Voeg de visfumet toe, net zoals de tomatensoep, het laurierblad en de saffraan. Kruid met peper. Meng en breng voorzichtig tot op het kookpunt. Laat het geheel gedurende tien minuten koken.
3
Snijd net voor het opdienen de visfilets in stukken van ongeveer 3 cm. Leg de stukken vis en de scampi’s in de soep. Breng opnieuw aan de kook, dek af en zet het vuur af. Laat voorzichtig pocheren gedurende tien minuten.
4
Giet de soep in voorverwarmde borden en werk af met blaadjes peterselie. Serveer vergezeld van de rouille en het brood.
Nutritionele informatie
Energie: 240 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Moederdag
Overig
Winter
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | Gezeefde

Elvea

Tomaten | Gezeefde

2 × 690 gr

€5,98

Kruiden | Laurierblaadjes

Santa Maria

Kruiden | Laurierblaadjes

4 gr

€2,09

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Zalmfilet | Belle-Vue

Gabriel

Zalmfilet | Belle-Vue

+/- 650 gr

+/-€20,79

Rouille | Fijn

Quality Food Products

Rouille | Fijn

185 gr

€5,15

Kruiden | Saffraan | Draad

Delhaize

Kruiden | Saffraan | Draad

0,5 gr

€6,25

Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes

Knorr

Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes

12 x 10 gr

€2,99

Gepelde garnalen 21/25

Delhaize

Gepelde garnalen 21/25

450 gr

€14,49

Witte stokbroden

Delhaize

Witte stokbroden

300 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€62,76