Verse pasta bolognaise
door Kevin Lejeune

Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 375 g eidooiers (= +/-18 eidooiers )
- 435 g fijn tarwegriesmeel
- 185 g bloem
- 50 g water
- 20 g olijfolie
- 6 g zout
- 500 g rund- en varkensgehakt zonder kruiden
- 120 g pancetta per carbonara
- 400 g troskerstomaten
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 100 g ricotta
- 150 g geraspte emmental
- 1 el tomatenconcentraat
- 19 cl runderfond
- 3 el olijfolie
- 2 takjes tijm
- 4 takjes basilicum
- 2 teentjes knoflook
- 1 snufje gemalen nootmuskaat
- 1 snufje zachte paprika
- 2 grote wortelen
- 2 uien
- peper en zout
- 375 g eidooiers (= +/-18 eidooiers )
- 435 g fijn tarwegriesmeel
- 185 g bloem
- 50 g water
- 20 g olijfolie
- 6 g zout
- 500 g rund- en varkensgehakt zonder kruiden
- 120 g pancetta per carbonara
- 400 g troskerstomaten
- 400 g gepelde tomatenblokjes
- 100 g ricotta
- 150 g geraspte emmental
- 1 el tomatenconcentraat
- 19 cl runderfond
- 3 el olijfolie