Veggie pasta met tomaat


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bakje vegan gehakt (voor de saus)
- 500 g kerstomaten (voor de saus)
- 1 teentje knoflook (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)
- 6 el olijfolie (voor de saus)
- 400 g gepelde tomaten in blokjes (voor de saus)
- 200 g ricotta (voor de saus)
- 100 g rucola (voor de saus)
- 3 takken oregano (voor de saus)
- 2 takken basilicum (voor de saus)
- 3 takjes tijm (voor de saus)
- 1 kl chilli explosion (voor de saus)
- peper en zout (voor de saus)
- 500 g Armando pasta ‘il pacchero’
- 1/2 citroen
- peper
- 12,5 cl Alpro cooking (voor de saus)
- 1 bakje vegan gehakt (voor de saus)
- 500 g kerstomaten (voor de saus)
- 1 teentje knoflook (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)
- 6 el olijfolie (voor de saus)
- 400 g gepelde tomaten in blokjes (voor de saus)
- 200 g ricotta (voor de saus)
- 100 g rucola (voor de saus)
- 3 takken oregano (voor de saus)
- 2 takken basilicum (voor de saus)
- 3 takjes tijm (voor de saus)
- 1 kl chilli explosion (voor de saus)
- peper en zout (voor de saus)
- 500 g Armando pasta ‘il pacchero’
- 1/2 citroen