Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenVeelkleurige tomatentaart
Delhaize logo
  • Veelkleurige tomatentaart
    C

Veelkleurige tomatentaart

Veelkleurige tomatentaartC
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 300 g tomaten van verschillende variëteiten
  • 1 teentje knoflook
  • 2 rollen bladerdeeg bio
  • 75 g parmigiano
  • 250 g ricotta
  • 1 kl suiker
  • 1 el olijfolie extra zuiver
  • 1 takje verse tijm
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 15 g verse basilicumblaadjes
  • peper
  • 300 g tomaten van verschillende variëteiten
  • 1 teentje knoflook
  • 2 rollen bladerdeeg bio
  • 75 g parmigiano
  • 250 g ricotta
  • 1 kl suiker
  • 1 el olijfolie extra zuiver
  • 1 takje verse tijm
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 15 g verse basilicumblaadjes
  • peper

Begin met koken

: 10 min. + 30 min. baktijd
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Maak op een met bakpapier beklede ovenplaat een grote rechthoek van de 2 rollen bladerdeeg.
3
Hak de tijm en de rozemarijn fijn en snijd de knoflook in sneetjes.
4
Smeer de ricotta over het deeg in een fijne laag en besprenkel met de olijfolie. Verdeel er de fijngehakte tijm, de rozemarijn en de knoflook over en bak 20 min. in de oven.
5
Snijd de grote tomaten in fijne sneetjes en halveer de kerstomaatjes. Beleg de taart ermee en bestrooi met zout, peper, suiker en geraspte parmigiano. Bak nog eens 10 min. in de oven.
6
Haal de taart uit de oven en werk net voor het opdienen af met de basilicumblaadjes.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Maak op een met bakpapier beklede ovenplaat een grote rechthoek van de 2 rollen bladerdeeg.
3
Hak de tijm en de rozemarijn fijn en snijd de knoflook in sneetjes.
4
Smeer de ricotta over het deeg in een fijne laag en besprenkel met de olijfolie. Verdeel er de fijngehakte tijm, de rozemarijn en de knoflook over en bak 20 min. in de oven.
5
Snijd de grote tomaten in fijne sneetjes en halveer de kerstomaatjes. Beleg de taart ermee en bestrooi met zout, peper, suiker en geraspte parmigiano. Bak nog eens 10 min. in de oven.
6
Haal de taart uit de oven en werk net voor het opdienen af met de basilicumblaadjes.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 982; energie (kCal): 236; vetten (g): 14,7; verzadigde vetten (g): 7,5; koolhydraten (g): 18,6; suikers (g): 3,6; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 6,8; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 330,16
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 982; energie (kCal): 236; vetten (g): 14,7; verzadigde vetten (g): 7,5; koolhydraten (g): 18,6; suikers (g): 3,6; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 6,8; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 330,16
Vegetarisch
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr
3
99
Bladerdeeg | Vers
Delhaize Bladerdeeg | Vers
230 gr
-12.5% voor 2
  • little-lione.external.82792960.svg
0
79
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
59
Ricotta | Classico
Delhaize Ricotta | Classico
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Suiker | Fijn | Kristal
Delhaize Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
69
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49
Rozemarijn | Verpakt
Delhaize Rozemarijn | Verpakt
20 gr
1
55
Basilicum | Verpakt
Delhaize Basilicum | Verpakt
20 gr
1
55
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Totaal:
€14,83