Recept zoekresultatenPizza margherita glutenvrij
Delhaize logo
A
Pizza margherita glutenvrijA

Pizza margherita glutenvrij

Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

2 porties
  • 50 g kerstomaatjes
  • 10 g rucola
  • 10 zwarte olijven
  • 50 g minimozzarellabolletjes
  • 100 g mozzarella
  • 1 dl passata van tomaat
  • 1 el olijfolie extra zuiver
  • 5 g verse oregano
  • 5 g verse basilicumblaadjes
  • 1 ei
  • 50 g parmigiano
  • 1 bloemkool
  • peper
  • 50 g kerstomaatjes
  • 10 g rucola
  • 10 zwarte olijven
  • 50 g minimozzarellabolletjes
  • 100 g mozzarella
  • 1 dl passata van tomaat
  • 1 el olijfolie extra zuiver
  • 5 g verse oregano
  • 5 g verse basilicumblaadjes
  • 1 ei
  • 50 g parmigiano
  • 1 bloemkool
  • peper

Begin met koken

: 25 min. + 25 min. baktijd‬‬‬‬
1
‭Verwarm de oven voor op 200°C.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
2
‭Maak het deeg van bloemkool: ‬‬‬‭verwijder de binnenkant van de ‬‬‬‭bloemkool en mix de roosjes in de ‬‬‬‭blender. Doe de gemixte bloemkool ‬‬‭in een handdoek en pers er met je ‬‬‬‭handen zoveel mogelijk vocht uit. ‬‬‬‭Weeg en houd 300 g over.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
3
‭Mix de bloemkool met het ei en ‬‬‬‭de parmigiano tot je een deeg hebt. ‬‬‬‭Kruid bij met peper en zout. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
4
‭Prik enkele gaatjes in de ‬‬‬‭kerstomaatjes.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
5
‭Hak de oregano en de ‬‬‬‭basilicumblaadjes grof. Houd ‬‬‬‭enkele basilicumblaadjes apart ‬‬‬‭voor de afwerking.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
6
‭Leg de bloemkooldeegbol ‬‬‬‭op bakpapier en leg er een vel bakpapier op. Rol er met de ‬‬‬‭deegrol over tot je een platte ‬‬‬‭bodem hebt. Bak deze bodem ‬‬‬‭15 min. in de oven.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
7
‭Haal de bodem uit de oven en ‬‬‬‭bestrijk met de passata. Bestrooi ‬‬‬‭met de fijngehakte oregano en ‬‬‬‭de basilicum. Verdeel de olijven, ‬‬‬‭de mozzarella en de kerstomaatjes ‬‬‬‭over het deeg. Druppel er de ‬‬‬‭olijfolie over.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
8
‭Bak ± 10 min. in een zeer hete ‬‬‬oven van 250°C. De kerstomaatjes ‬‬‬‭moeten een beetje gekleurd zijn.‬‬‬‭‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
9
‭Werk net voor het opdienen ‬‬‬‭af met de rucola, enkele ‬‬‬‭basilicumblaadjes, de ‬‬‭minimozzarellabolletjes en ‬‬‬‭peper en zout.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
1
‭Verwarm de oven voor op 200°C.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
2
‭Maak het deeg van bloemkool: ‬‬‬‭verwijder de binnenkant van de ‬‬‬‭bloemkool en mix de roosjes in de ‬‬‬‭blender. Doe de gemixte bloemkool ‬‬‭in een handdoek en pers er met je ‬‬‬‭handen zoveel mogelijk vocht uit. ‬‬‬‭Weeg en houd 300 g over.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
3
‭Mix de bloemkool met het ei en ‬‬‬‭de parmigiano tot je een deeg hebt. ‬‬‬‭Kruid bij met peper en zout. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
4
‭Prik enkele gaatjes in de ‬‬‬‭kerstomaatjes.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
5
‭Hak de oregano en de ‬‬‬‭basilicumblaadjes grof. Houd ‬‬‬‭enkele basilicumblaadjes apart ‬‬‬‭voor de afwerking.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
6
‭Leg de bloemkooldeegbol ‬‬‬‭op bakpapier en leg er een vel bakpapier op. Rol er met de ‬‬‬‭deegrol over tot je een platte ‬‬‬‭bodem hebt. Bak deze bodem ‬‬‬‭15 min. in de oven.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
7
‭Haal de bodem uit de oven en ‬‬‬‭bestrijk met de passata. Bestrooi ‬‬‬‭met de fijngehakte oregano en ‬‬‬‭de basilicum. Verdeel de olijven, ‬‬‬‭de mozzarella en de kerstomaatjes ‬‬‬‭over het deeg. Druppel er de ‬‬‬‭olijfolie over.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
8
‭Bak ± 10 min. in een zeer hete ‬‬‬oven van 250°C. De kerstomaatjes ‬‬‬‭moeten een beetje gekleurd zijn.‬‬‬‭‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
9
‭Werk net voor het opdienen ‬‬‬‭af met de rucola, enkele ‬‬‬‭basilicumblaadjes, de ‬‬‭minimozzarellabolletjes en ‬‬‬‭peper en zout.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 390; energie (kCal): 94; vetten (g): 6,1; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 1045,28
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 390; energie (kCal): 94; vetten (g): 6,1; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 3,1; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 1045,28
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Vegetarisch
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Kerstomaat | Mix

Delhaize

Kerstomaat | Mix

250 gr

€2,59

Rucola | Rode biet

Delhaize

Rucola | Rode biet

75 gr

€1,79

Zwarte olijf

Delhaize

Zwarte olijf

130 gr

€2,99

Garof | Mozza | Bufa Bocc

Fattorie Garofalo

Garof | Mozza | Bufa Bocc

10 x 25 gr

€3,79

Tomatenpuree | Dubbel geconcentreerd

Cirio

Tomatenpuree | Dubbel geconcentreerd

4 x 70 gr

€3,65

Kruiden | Oregano

Santa Maria

Kruiden | Oregano

30 gr

€5,75

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

Delhaize

Bloemkool | Verpakt per stuk | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,19

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€5,15

Totaal:
€30,33