1
â€Verwarm de oven voor op 200°C.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
2
â€Maak het deeg van bloemkool: ‬‬‬â€verwijder de binnenkant van de ‬‬‬â€bloemkool en mix de roosjes in de ‬‬‬â€blender. Doe de gemixte bloemkool ‬‬â€in een handdoek en pers er met je ‬‬‬â€handen zoveel mogelijk vocht uit. ‬‬‬â€Weeg en houd 300 g over.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
3
â€Mix de bloemkool met het ei en ‬‬‬â€de parmigiano tot je een deeg hebt. ‬‬‬â€Kruid bij met peper en zout. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
4
â€Prik enkele gaatjes in de ‬‬‬â€kerstomaatjes.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
5
â€Hak de oregano en de ‬‬‬â€basilicumblaadjes grof. Houd ‬‬‬â€enkele basilicumblaadjes apart ‬‬‬â€voor de afwerking.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
6
â€Leg de bloemkooldeegbol ‬‬‬â€op bakpapier en leg er een vel bakpapier op. Rol er met de ‬‬‬â€deegrol over tot je een platte ‬‬‬â€bodem hebt. Bak deze bodem ‬‬‬â€15 min. in de oven.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
7
â€Haal de bodem uit de oven en ‬‬‬â€bestrijk met de passata. Bestrooi ‬‬‬â€met de fijngehakte oregano en ‬‬‬â€de basilicum. Verdeel de olijven, ‬‬‬â€de mozzarella en de kerstomaatjes ‬‬‬â€over het deeg. Druppel er de ‬‬‬â€olijfolie over.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
8
â€Bak ± 10 min. in een zeer hete ‬‬‬oven van 250°C. De kerstomaatjes ‬‬‬â€moeten een beetje gekleurd zijn.‬‬‬â€â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬
9
â€Werk net voor het opdienen ‬‬‬â€af met de rucola, enkele ‬‬‬â€basilicumblaadjes, de ‬‬â€minimozzarellabolletjes en ‬‬‬â€peper en zout.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
1
â€Verwarm de oven voor op 200°C.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
2
â€Maak het deeg van bloemkool: ‬‬‬â€verwijder de binnenkant van de ‬‬‬â€bloemkool en mix de roosjes in de ‬‬‬â€blender. Doe de gemixte bloemkool ‬‬â€in een handdoek en pers er met je ‬‬‬â€handen zoveel mogelijk vocht uit. ‬‬‬â€Weeg en houd 300 g over.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
3
â€Mix de bloemkool met het ei en ‬‬‬â€de parmigiano tot je een deeg hebt. ‬‬‬â€Kruid bij met peper en zout. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
4
â€Prik enkele gaatjes in de ‬‬‬â€kerstomaatjes.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
5
â€Hak de oregano en de ‬‬‬â€basilicumblaadjes grof. Houd ‬‬‬â€enkele basilicumblaadjes apart ‬‬‬â€voor de afwerking.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
6
â€Leg de bloemkooldeegbol ‬‬‬â€op bakpapier en leg er een vel bakpapier op. Rol er met de ‬‬‬â€deegrol over tot je een platte ‬‬‬â€bodem hebt. Bak deze bodem ‬‬‬â€15 min. in de oven.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
7
â€Haal de bodem uit de oven en ‬‬‬â€bestrijk met de passata. Bestrooi ‬‬‬â€met de fijngehakte oregano en ‬‬‬â€de basilicum. Verdeel de olijven, ‬‬‬â€de mozzarella en de kerstomaatjes ‬‬‬â€over het deeg. Druppel er de ‬‬‬â€olijfolie over.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
8
â€Bak ± 10 min. in een zeer hete ‬‬‬oven van 250°C. De kerstomaatjes ‬‬‬â€moeten een beetje gekleurd zijn.‬‬‬â€â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬â€¬
9
â€Werk net voor het opdienen ‬‬‬â€af met de rucola, enkele ‬‬‬â€basilicumblaadjes, de ‬‬â€minimozzarellabolletjes en ‬‬‬â€peper en zout.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬