Varkenshaasje en in de oven geroosterde pompoen met esdoornsiroop, boulgour met kruiden

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g Bio boulgour
- boter
- 8 el esdoornsiroop
- 1 snuifje gemalen pili-pili
- 1 kl geraspte citroenschil
- 6 teentjes knoflook
- 4 e.l. olijfolie
- 800 g pompoen (nettogewicht, geschild)
- 6 takjes platte peterselie
- 1 afgestreken kl gemalen koriander
- 1 bosje lente-ui
- 1 grote ui
- peper
- 2 varkenshaasjes (ong. 500 g/stuk)
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 200 g Bio boulgour
- boter
- 8 el esdoornsiroop
- 1 snuifje gemalen pili-pili
- 1 kl geraspte citroenschil
- 6 teentjes knoflook
- 4 e.l. olijfolie
- 800 g pompoen (nettogewicht, geschild)
- 6 takjes platte peterselie
- 1 afgestreken kl gemalen koriander
- 1 bosje lente-ui
- 1 grote ui
- peper
- 2 varkenshaasjes (ong. 500 g/stuk)
- 1 vetarm visbouillonblokje