Varkensgebraad met kruiden, kokosmelksaus en zoete ardappelen uit de oven


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 850 g varkensfiletgebraad
- 1 bussel koriander
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes verse oregano
- 4 takjes tijm
- 800 g zoete aardappelen
- 5 el olijfolie
- 1 el paprikapoeder
- 1 el komijnpoeder
- 1/2 el mosterdzaadjes
- 1/2 el kurkuma
- 1/2 el zachte chilivlokken
- peper
- 2 uien (voor de kokosmelksaus)
- 400 g tomatenpulpen (voor de kokosmelksaus)
- 4 cm gember (voor de kokosmelksaus)
- 1/2 citroen (voor de kokosmelksaus)
- 2 dl kokosmelk (voor de kokosmelksaus)
- 2 el kokosbloesemsuiker (voor de kokosmelksaus)
- 2 el olijfolien (voor de kokosmelksaus)
- 1 el korianderpoeder (voor de kokosmelksaus)
- 1/2 el komijnpoeder (voor de kokosmelksaus)
- 1 el kurkuma (voor de kokosmelksaus)
- peper en zout (voor de kokosmelksaus)
- 850 g varkensfiletgebraad
- 1 bussel koriander
- 2 takjes rozemarijn
- 2 takjes verse oregano
- 4 takjes tijm
- 800 g zoete aardappelen
- 5 el olijfolie
- 1 el paprikapoeder
- 1 el komijnpoeder
- 1/2 el mosterdzaadjes
- 1/2 el kurkuma
- 1/2 el zachte chilivlokken
- peper
- 2 uien (voor de kokosmelksaus)
- 400 g tomatenpulpen (voor de kokosmelksaus)