Uiencappuccino met witbier
door Seppe Nobels


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 grote uien, gepeld en gehalveerd
- 2 kruidenagels
- 2 tenen knoflook, gepeld
- 2 takjes tijm
- 3 blaadjes laurier
- 20 g boter
- 1 stengel prei, in ringen
- 2 l groentebouillon
- 1 el mosterd
- peper
- zout
- 1 flesje Belgisch witbier
- 1/2 l melk (voor de afwerking)
- 1 ui, gesnipperd (voor de afwerking)
- 3 takken tijm (voor de afwerking)
- knoflookolie (voor de afwerking)
- zwarte peper (voor de afwerking)
- 4 grote uien, gepeld en gehalveerd
- 2 kruidenagels
- 2 tenen knoflook, gepeld
- 2 takjes tijm
- 3 blaadjes laurier
- 20 g boter
- 1 stengel prei, in ringen
- 2 l groentebouillon
- 1 el mosterd
- peper
- zout
- 1 flesje Belgisch witbier
- 1/2 l melk (voor de afwerking)
- 1 ui, gesnipperd (voor de afwerking)
- 3 takken tijm (voor de afwerking)