Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenTrio van dips: Linzendip met butternut en kurkuma
Delhaize logo
  • Trio van dips: Linzendip met butternut en kurkuma
    A

Trio van dips: Linzendip met butternut en kurkuma

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Sauzen
Trio van dips: Linzendip met butternut en kurkumaA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 500 g butternut bio
  • 1 citroen
  • 240 g linzen (in blik)
  • 1 kl olijfolie
  • 1/2 kl kurkuma
  • 1/2 kl currypoeder
  • 1 snuifje Espelettepeper
  • peper en zout

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

ButternutBlokjes| Bio

Delhaize

ButternutBlokjes| Bio

2 × 450 gr

Bio

€4,38

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Linzen | 2+1

Bonduelle

Linzen | 2+1

3 x 160 gr

€3,39

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Kruiden | Kurkuma | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Kurkuma | Gemalen

40 gr

€1,95

Kruiden | Kerrie | zacht

Delhaize

Kruiden | Kerrie | zacht

37 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€15,89

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Snijd de butternut in blokjes (met de schil) en stoom ze ± 10 min. Mix ze met de linzen (gespoeld en uitgelekt), het citroensap en de rest van de ingrediënten.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 147; energie (kCal): 35; vetten (g): 0,8; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 4; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 89,18
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 147; energie (kCal): 35; vetten (g): 0,8; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 4; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 89,18
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Aperitief
Sauzen
  • Trio van dips: Linzendip met butternut en kurkuma
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

ButternutBlokjes| Bio

Delhaize

ButternutBlokjes| Bio

2 × 450 gr

Bio

€4,38

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Linzen | 2+1

Bonduelle

Linzen | 2+1

3 x 160 gr

€3,39

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Kruiden | Kurkuma | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Kurkuma | Gemalen

40 gr

€1,95

Kruiden | Kerrie | zacht

Delhaize

Kruiden | Kerrie | zacht

37 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€15,89