Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect tijdens de laatste Black Friday week met de code BFCOLLECT!>> Langs hier <<

Recept zoekresultatenTomatenmarinade
Delhaize logo
  • Tomatenmarinade
    B

Tomatenmarinade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Gluten vrij
Barbecue
Sauzen
TomatenmarinadeB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 el salsa pomodore
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 5 dl gevogeltefond
  • 1 el balsamico
  • 3 el olijfolie
  • zwarte peper uit de molen
  • 1 el balsamicoazijn

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomato frito

Heinz

Tomato frito

350 gr

€0,79

Kruiden | Rozemarijn

Santa Maria

Kruiden | Rozemarijn

21 gr

€2,95

Gevogelte fond | Licht

Delhaize

Gevogelte fond | Licht

22 cl

€3,99

Azijn | Balsamico | Modena

Taste of Inspirations

Azijn | Balsamico | Modena

25 cl

€5,99

Kruiden | Peper | Smaakvol

Santa Maria

Kruiden | Peper | Smaakvol

35 gr

€4,25

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
€17,97

Begin met koken

  1. Pel en snipper de teentjes knoflook fijn. Zet een pannetje op een zacht vuur met de olijfolie, de knoflook en de rozemarijn. Laat even sudderen.
  2. Haal na enkele minuten het pannetje van het vuur en laat de knoflook en de rozemarijn nog 10 min. marineren in de olie.
  3. Meng de salsa pomodore, de balsamicoazijn en de gevogeltefond. Giet de olie met de rozemarijn en de knoflook erbij en kruid met zwarte peper. Meng voorzichtig.

Kooktip

Voor gevogelte in papillot of op de grill.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 330; energie (kCal): 80; vetten (g): 6,9; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,9; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 0,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 118,4
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieB
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 330; energie (kCal): 80; vetten (g): 6,9; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,9; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 0,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 118,4
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Barbecue
Overig
Sauzen
  • Tomatenmarinade
    B

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomato frito

Heinz

Tomato frito

350 gr

€0,79

Kruiden | Rozemarijn

Santa Maria

Kruiden | Rozemarijn

21 gr

€2,95

Gevogelte fond | Licht

Delhaize

Gevogelte fond | Licht

22 cl

€3,99

Azijn | Balsamico | Modena

Taste of Inspirations

Azijn | Balsamico | Modena

25 cl

€5,99

Kruiden | Peper | Smaakvol

Santa Maria

Kruiden | Peper | Smaakvol

35 gr

€4,25

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
€17,97