Tom yam khung (garnalensoep met citroengras)


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g Parijse champignons
- 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
- 1,5 l water
- 3 stengels citroengras
- 1 el rode currypasta
- 1 kl kurkuma
- 1 kl ruwe rietsuiker
- 1 kl fijngesneden kaffirlimoenblaadjes (in bokaal)
- 2 el limoensap
- 1 kl fijngesneden galangawortel (in bokaal)
- 4 el fish sauce
- 5 dl kokosmelk
- 1 bussel verse koriander
- 100 g Parijse champignons
- 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
- 1,5 l water
- 3 stengels citroengras
- 1 el rode currypasta
- 1 kl kurkuma
- 1 kl ruwe rietsuiker
- 1 kl fijngesneden kaffirlimoenblaadjes (in bokaal)
- 2 el limoensap
- 1 kl fijngesneden galangawortel (in bokaal)
- 4 el fish sauce
- 5 dl kokosmelk
- 1 bussel verse koriander