Tom yam khung (garnalensoep met citroengras)


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g Parijse champignons
 - 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
 - 1,5 l water
 - 3 stengels citroengras
 - 1 el rode currypasta
 - 1 kl kurkuma
 - 1 kl ruwe rietsuiker
 - 1 kl fijngesneden kaffirlimoenblaadjes (in bokaal)
 - 2 el limoensap
 - 1 kl fijngesneden galangawortel (in bokaal)
 - 4 el fish sauce
 - 5 dl kokosmelk
 - 1 bussel verse koriander
 
- 100 g Parijse champignons
 - 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
 - 1,5 l water
 - 3 stengels citroengras
 - 1 el rode currypasta
 - 1 kl kurkuma
 - 1 kl ruwe rietsuiker
 - 1 kl fijngesneden kaffirlimoenblaadjes (in bokaal)
 - 2 el limoensap
 - 1 kl fijngesneden galangawortel (in bokaal)
 - 4 el fish sauce
 - 5 dl kokosmelk
 - 1 bussel verse koriander
 
