Thaise kreeftsalade met rijstvermicelli


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g grof zeezout
- 1/2 bussel lente-uitjes (voor de salade)
- 1 bussel koriander (voor de salade)
- 1 bussel biomunt in pot (voor de salade)
- 1 bussel basilicum (of Thaise basilicum) (voor de salade)
- 100 g geroosterde en gezoutenpindanoten (voor de salade)
- 250 g rijstvermicelli (voor de salade)
- 3 cm gember (voor de Thaise dressing)
- 1 dl kokosbloesemsuikersiroop (voor de Thaise dressing)
- 1 dl sojasaus (voor de Thaise dressing)
- 4 levende kreeften van 500 g/stuk
- ijsblokje
- 1 komkommer (voor de salade)
- 1 mango (niet te rijp) (voor de salade)
- 1/2 rode peper (voor de salade)
- 4 limoenen (voor de Thaise dressing)
- 100 g grof zeezout
- 1/2 bussel lente-uitjes (voor de salade)
- 1 bussel koriander (voor de salade)
- 1 bussel biomunt in pot (voor de salade)
- 1 bussel basilicum (of Thaise basilicum) (voor de salade)
- 100 g geroosterde en gezoutenpindanoten (voor de salade)
- 250 g rijstvermicelli (voor de salade)
- 3 cm gember (voor de Thaise dressing)
- 1 dl kokosbloesemsuikersiroop (voor de Thaise dressing)
- 1 dl sojasaus (voor de Thaise dressing)
- 4 levende kreeften van 500 g/stuk
- ijsblokje
- 1 komkommer (voor de salade)
- 1 mango (niet te rijp) (voor de salade)
- 1/2 rode peper (voor de salade)