Recept zoekresultatenThaise kreeftsalade met rijstvermicelli
Recept zoekresultatenThaise kreeftsalade met rijstvermicelli
Delhaize logo
  • Thaise kreeftsalade met rijstvermicelli
    Nutri-Score C

Thaise kreeftsalade met rijstvermicelli

Thaise kreeftsalade met rijstvermicelliC
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 100 g grof zeezout
  • 1/2 bussel lente-uitjes (voor de salade)
  • 1 bussel koriander (voor de salade)
  • 1 bussel biomunt in pot (voor de salade)
  • 1 bussel basilicum (of Thaise basilicum) (voor de salade)
  • 100 g geroosterde en gezoutenpindanoten (voor de salade)
  • 250 g rijstvermicelli (voor de salade)
  • 3 cm gember (voor de Thaise dressing)
  • 1 dl kokosbloesemsuikersiroop (voor de Thaise dressing)
  • 1 dl sojasaus (voor de Thaise dressing)
  • 4 levende kreeften van 500 g/stuk
  • ijsblokje
  • 1 komkommer (voor de salade)
  • 1 mango (niet te rijp) (voor de salade)
  • 1/2 rode peper (voor de salade)
  • 4 limoenen (voor de Thaise dressing)
  • 100 g grof zeezout
  • 1/2 bussel lente-uitjes (voor de salade)
  • 1 bussel koriander (voor de salade)
  • 1 bussel biomunt in pot (voor de salade)
  • 1 bussel basilicum (of Thaise basilicum) (voor de salade)
  • 100 g geroosterde en gezoutenpindanoten (voor de salade)
  • 250 g rijstvermicelli (voor de salade)
  • 3 cm gember (voor de Thaise dressing)
  • 1 dl kokosbloesemsuikersiroop (voor de Thaise dressing)
  • 1 dl sojasaus (voor de Thaise dressing)
  • 4 levende kreeften van 500 g/stuk
  • ijsblokje
  • 1 komkommer (voor de salade)
  • 1 mango (niet te rijp) (voor de salade)
  • 1/2 rode peper (voor de salade)