Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenThaise curry met vis en suikererwten
Delhaize logo
  • Thaise curry met vis en suikererwten
    B
Thaise curry met vis en suikererwtenB

Thaise curry met vis en suikererwten

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 600 g diepgevroren koolvisfilets uit Alaska MSC
  • 3 el groene currypasta
  • 2 el vissaus
  • 3 el kokosroom
  • 6 blaadjes gedroogde kaffir (Blue Elephant)
  • 30 dl kokosmelk
  • 1 Thaise rode peper
  • 200 g Thaise rijst
  • zout
  • zwarte peper
  • 300 g peulen
  • 600 g diepgevroren koolvisfilets uit Alaska MSC
  • 3 el groene currypasta
  • 2 el vissaus
  • 3 el kokosroom
  • 6 blaadjes gedroogde kaffir (Blue Elephant)
  • 30 dl kokosmelk
  • 1 Thaise rode peper
  • 200 g Thaise rijst
  • zout
  • zwarte peper
  • 300 g peulen

Begin met koken

: 20 min.
1
Ontdooi de visfilets en de schelperwten.
2
Giet de kokosroom en de currypasta in een wok. Laat 2 min. aanstoven op een matig vuurtje terwijl je roert. Giet de vissaus en de kokosmelk erbij. Breng aan de kook, laat 5 min. koken en zet vervolgens het vuur zachter. Voeg de schelperwten toe samen met de in stukjes gesneden vis, de kaffirblaadjes en de fijngesnipperde Thaise peper. Laat alles 10 min. sudderen op een zacht vuurtje.
3
Dien op met de Thaise rijst die je gelijktijdig hebt bereid.
1
Ontdooi de visfilets en de schelperwten.
2
Giet de kokosroom en de currypasta in een wok. Laat 2 min. aanstoven op een matig vuurtje terwijl je roert. Giet de vissaus en de kokosmelk erbij. Breng aan de kook, laat 5 min. koken en zet vervolgens het vuur zachter. Voeg de schelperwten toe samen met de in stukjes gesneden vis, de kaffirblaadjes en de fijngesnipperde Thaise peper. Laat alles 10 min. sudderen op een zacht vuurtje.
3
Dien op met de Thaise rijst die je gelijktijdig hebt bereid.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 443; energie (kCal): 106; vetten (g): 3,7; verzadigde vetten (g): 3; koolhydraten (g): 10,5; suikers (g): 1,4; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 7,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 484,42
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 443; energie (kCal): 106; vetten (g): 3,7; verzadigde vetten (g): 3; koolhydraten (g): 10,5; suikers (g): 1,4; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 7,2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 484,42
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Aziatisch
Vis - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Koolvis | Alaska

Delhaize

Koolvis | Alaska

675 gr

€6,79

Mild curry paste

Patak's

Mild curry paste

165 gr

€2,19

Kokosmelk

Delhaize

Kokosmelk

12 × 25 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€7,56

Kokosmelk

Delhaize

Kokosmelk

3 × 1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€7,47

Rode | Peper | Verpakt

Delhaize

Rode | Peper | Verpakt

50 gr

€1,49

Rijst | Thai jasmin | 10 min

Bosto

Rijst | Thai jasmin | 10 min

4 x 125 gr

€1,89

Peulen

Delhaize

Peulen

2 × 200 gr

€4,38

Reeds in je keuken

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€31,77